Vesela novica


Končno je tu! Dan, ki sem ga tako nestrpno čakala. Dan, ko vam bom končno lahko povedala, na katerem projektu sem delala zadnjih nekaj tednov. Izdelek, ki se je izcimil iz tega projekta, že držim v svoji roki in prav ne morem verjeti, da je to realnost, da se to dogaja. V ta izdelek sem vložila vso svojo dušo. Predstavlja mene takšno, kot sem - preprosta, a hkrati malce "nora". :) Čeprav me po eni strani na tej novi poti, po kateri stopam, spremlja nek strah, pa sem izjemno vesela in ponosna, da so se moje sanje uresničile in držim v roki svoj prvi izdelek,  ki zagotovo ne bo zadnji.

Zelo rada pišem in ustvarjam spomine. Najraje imam, če počnem oboje hkrati - v dnevnik zapisujem, kaj se nam je zgodilo in to pospremim s fotografijami. Obstaja veliko dnevnikov o nosečnosti, otrokovem prvem letu in celo nekaj o zgodnjem otroštvu, a kar sem jaz zelo pogrešala, je nekaj, kamor bi lahko zapisovala vse, kar se nam dogaja v najbolj prazničnem mesecu decembru. 

Decembra ustvarimo ogromno spominov, ves čas se nekaj dogaja, veliko se fotografiramo in na koncu, ko so vse fotografije zbrane skupaj, mi vseeno nekaj manjka. To ni to. In potem sem ugotovila, kaj pogrešam - nek izdelek, kjer bi lahko na enem mestu zbrala tako fotografije kot zapisala vtise in opažanja o tem, kako smo kaj doživljali decembra, kakšna čustva so nas prevevala, kakšen vtis je kaj pustilo na nas, kamor bi lahko zalepila risbice, ki jih otroka ustvarjata na temo božiča, kamor bi lahko shranila voščilnice in fotografije izdelkov, ki smo jih ustvarili za domače ... 

In tako se mi je pred nekaj tedni porodila ideja, ki me je kljuvala in kljuvala, dokler se nisem usedla za računalnik in začela ustvarjati. Raziskovala sem, ustvarjala, brisala, ponovno ustvarjala in tako po ogromno dolgih urah dela ustvarila izdelek, ki ga s ponosom predstavljam tudi vam, svojim sledilcem.

Gre za izdelek, s katerim boste imeli vse spomine, ki so vezani na praznični čas, to je od začetka adventa pa vse do novega leta, shranjene na enem mestu. Izdelek, v katerega boste lahko zapisali, kako ste praznovali božič in novo leto, kaj ste počeli skozi december, kamor boste lahko zalepili fotografije z božičnih fotografiranj, decembrski potepanj, obiskov dobrih mož ...

Z velikim veseljem in ponosom vam predstavljam - BOŽIČNI ALBUM. Kaj je božični album?
Božični album je neke vrste rokovnik oz. scrapbook, ki ima nekaj strani z vprašanji, ki vas vodijo skozi najpomembnejše decembrske praznike, prostor za fotografije, prostor za pismo ali risbico dobremu možu, predloge za decembrske aktivnosti in veliko praznih strani, ki jih lahko izpolnite po svoje.

Komu je namenjen?
Božični album je namenjen predvsem družinam z mlajšimi otroci, lahko pa jih izpolnjujejo tudi družine z večjimi otroci, ki želijo imeti spomine shranjene na enem mestu, strani, ki so namenjene mlajšim otrokom, pa oblikujete po svoje ali preskočite.

Ali potrebujem za vsakega otroka svoj album?
Ne. Izdelek je zasnovan tako, da lahko v album zapisujemo dogodivščine celotne družine. Vprašanja, ki se pojavljajo, so postavljena v prvi osebi množine, torej lahko na njih odgovarjamo kot družina ali za več otrok.

Kakšna je vsebina albuma?
Album vsebuje strani, namenjene fotografijam, strani, namenjene beleženju pomembnejših decembrskih dogajanj, strani, namenjene zapisovanju dogajanja ob obisku sv. Miklavža, ob božiču in novem letu, nekaj predlogov za družinske aktivnosti v mesecu decembru ...

Kdaj naj začnem izpolnjevati album?
Album je zasnovan tako, da ga lahko izpolnjujete sproti ali pa po praznikih izpolnite vse strani in dodaste fotografije, ki ste jih posneli med decembrskim dogajanjem.

Album omogoča precej proste poti pri izpolnjevanju in vsaka družina ga lahko izpolni po svojih željah. Ker so listi debelejši, lahko v albumu shranite tudi voščilnice, zalepite kakšne risbice, pobarvanke ...

Osnovni opis: 
- A4 ležeč format
- trde platnice
- kvaliteten 160 g papir, primeren za lepljenje fotografij, voščilnic in risbic
- 36 strani
- prostor za zapisovanje spominov in prostor za samostojno ustvarjanje
- preprost, minimalistični dizajn
- narejeno v Sloveniji


Naročila za Božični album lahko oddate tukaj
Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.