Barve jeseni so barve veselja


November je tu in jesen nam že pošteno kaže svoje zobe. Ni kaj, zima se približuje. Priznam, da pogrešam tople oktobrske jesenske dni, ko nam je bilo vreme še kar preveč naklonjeno in smo lahko popoldneve preživljali skupaj. Dva malčka, polna energije, lahko zaprt prostor včasih še preveč utesnjuje. 

Nimam pojma, od kje Aneju toliko energije, da se sploh nikoli ne ustavi - ali pa je bila vedno tu, le da se je v toplejših dneh zletal zunaj in njegova energičnost ni bila tako opazna. 

Nimam pojma, od kje Neji takšna volja po crkljanju, saj bi skoz visela na meni ali poleg mene - ali pa je bila vedno tu, le da prej, ko smo bili zunaj, ni imela časa za crkljanje, saj se je zaposlila z drugimi dejavnostmi. 

Čeprav pogrešam toplejše jesenske dni, ko smo se lahko lovili po travi, šli na daljši sprehod ali izlet, se oblekli zgolj v jopico in bili zunaj do večerje, pa mi tudi tile mrzli, deževni jesenski dnevi pašejo. Trenutno delam na enem projektu, ki bi ga rada čim prej dokončala, saj je povezan s prihajajočimi prazniki in deževni dnevi so kot nalašč za uresničevanje mojih idej, saj to pomeni, da me ne zaposluje drugo delo, ki me čaka zunaj, pač pa se lahko svojemu projektu dopoldne, ko sta otroka v vrtcu, v miru posvetim. 

Hkrati bi rada zapisala in objavila vse članke, ki čakajo na vrsto na blogu. Marsikatera ideja je nastala že pred tedni, realizirati sem jo začela takoj, posnela fotografije, jih uredila, le za računalnik se nisem uspela usesti in spisati članka, ki bi zaključil idejo. 

Tako danes objavljam fashion post, ki jih ne bo veliko na mojem blogu, a ta outfit mi je bil tako všeč, da sem mu morala posvetiti lastno objavo. Letos obožujem obleke in nekaj kosov se je znašlo v moji omari tudi za letošnje hladnejše dni. Obleke bom kombinirala z debelejšimi hlačnimi nogavicami ali pajkicami, škornji ter pentljico, ki bo grela moja ušesa, ko bo mraz. 

Pa to, obožuješ obleke tudi pozimi ali so zate poletni must-have izdelek?

Obleka: H&M
Čevlji: Deichmann
Trak: Mašlin
Hlačne nogavice: H&MNi komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.