Poceni, a odlična tekoča podlagaV času po drugem porodu sem potrebovala nov tekočo podlago, a sem med nakupovanjem v Müllerju ugotovila, da je šla moja najljubša Catrice podlaga iz prodaje. Ker se mi ni dalo ukvarjati z iskanjem nove tekoče podlage, ki bi bila dovolj svetla, a hkrati ne preveč prekrivna in mat, ter zapravljati gore denarja, preden bi našla nadomestek za Catrice, sem pograbila Essence Fresh&Fit Awake Makeup Healthy Glow podlago, ki me je prepričala s svetlimi odtenki in obljubo "glow" videza, kar pomeni, da zagotovo ni mat. Od takrat mi je bila dovolj všeč, da sem pred kratkim kupila že tretjo stekleničko.

Pakiranje
Tekoča podlaga je zapakirana v stekleno stekleničko s pumpico, ki omogoča lahko doziranje izdelka. Taka embalaža je tudi higiensko neoporečna, steklo pa je dovolj trdo, da se ne razbije pri padcu z mize. Minus, ki ga najdem pri tej embalaži, pa je, da ko gre izdelek proti koncu, ga je težko dozirati s pumpico. V steklenički ostane podlage še za nekaj nanosov in treba jo je odpreti in obrniti na glavo, da izdelek spraviš iz stekleničke

Odtenek
Odtenek, ki sem ga izbrala zase, je 10 Fresh Ivory. Odtenek je svetel in ima rumenkast podton, najbolj pa mi ustreza v prehodnih mesecih. Pozimi mi je rahlo pretemen, a ga po navadi dovolj zblendam v kožo ter skombiniram s kakim svetlim pudrom v prahu in razlika ni očitna. Če ga sedaj poleti nosim brez pudra v kamnu, se lepo zlije s kožo, čeprav bi si morda morala za poletje kupiti temnejši odtenek za boljše ujemanje. 

Tekstura in nanos
Tekoča podlaga ima precej lahko teksturo in je srednje prekrivna. Nanaša se zelo enakomerno in lepo prekrije manjše nepravilnosti na koži (za kaj več pa jo je treba slojiti ali nanesti korektor). Najraje jo nanašam z Real Techniques čopičem Expert Face, najlepši izgled pa se da doseči z gobico. Podlaga ima tak nemat, "dewy" finiš in daje svež videz. 

Obstojnost
Sicer Essence objljublja 12-urno obstojnost, a če je ne uporabljam v kombinaciji s pudrom v kamnu ali prahu, zbledi s kože po kakih šestih urah. Če pa čez njo nanesem puder, pa njeno obstojnost podaljšam za nekaj ur. Z dobrim pudrom je podlaga obstojna do 12 ur. 

Cena in količina
Steklenička vsebuje 30 ml izdelka, kar pri meni ob ličenju 1x ali 2x na teden (redko pogosteje) traja kar nekaj mesecev. Cena je 5,49 €. 

Zaključna ocena
Za to ceno sem izjemno zadovoljna s tem pudrom, saj na moji normalni koži zelo lepo zgleda, daje ji tak svetleč in svež videz, če pa ga fiksiram s pudrom v prahu, pa je makeup obstojen ves dan. Nanaša se lepo enakomerno in je srednje prekriven. Odtenek ima rumenkast podton, kar je za moj ten super. 

Delanje swatchev v teh vročih dneh je dokaj težko, sploh meni, ki ogromno in takoj zašvicam, zato tudi swatch podlage na obrazu čudno izgleda (ker se vidijo kapljice potu). Ob prvi priložnosti se potrudim in poswatcham podlago, ko mi ne bo prevroče. :)

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.