Meseca maja sem oboževala (lepotni favoriti)


Jaz ne bi bila jaz, če si ne bi v zasebnem življenju in kot blogerka vedno znova zadajala neke izzive in cilje. Za mesec junij sem si tokrat zadala izziv objaviti čim več lepotnih objav in ocen. To pa je seveda najlažje storiti tako, da si postaviš nek načrt. In moj načrt je prvi in tretji teden v juniju od ponedeljka do petka vsak dan objaviti eno oceno nekega izdelka oz. skupine izdelkov, ki sem ji v zadnjem času preizkusila. 

In ker se je junij šele dodobra začel, kot prvi post objavljam nekaj favoritov, ki so me navduševali prejšnji mesec. Težko delim favorite vsak mesec, ker se velikokrat ponavljajo, pogosto ne preizkušam ničesar novega, a maj je bil tak mesec, ko je k meni našlo pot veliko novih izdelkov, nekatere pa sem preizkušala dovolj dolgo, da lahko rečem, da so me navdušili. 

Te Mana High Performance cleansing gel (gel za umivanje) - gel za umivanje me je navdušil s svojo formulo, saj ne le, da čudovito očisti kožo, pač pa ji med umivanjem daje občutek vlažilnosti, kot bi imela na obrazu vlažilno masko. Je eden redkih gelov za umivanje, ki kože ne izsuši, ko ga izperem, pa koža ni suha in razdražena oz. v stanju, da bi takoj nujno potrebovala nanos vlažilnega izdelka. 

Te Mana Radiance Infusing Essence (esenca) - lahka formula esence je nadomestila moj serum v jutranji in večerni rutini, navdušila pa me je s svojo lahkotno formulo, ki se hitro vpije in kožo pripravi na kremo.

Look by Bipa Metal Vision Blue Oxidation - metal finiš sicer ni moj najljubši, saj se znajo taki laki na mojih nohtih hitro okrušiti, me je pa pustil brez besed v oziru sušenja, saj se lak na nohtih posuši do konca v nekaj minutah. Res popoln lak za zaposlene mamice, ki bi se rade malce razvajale, pa nimajo na voljo ogromno časa.

Bio2You maska za lase s svilenimi proteini in aminokislinamo - med drugo nosečnostjo in po drugem porodu sem zanemarila svoje lase in večinoma uporabljala le drogerijske balzame, pa še to ne redno. Ob prebiranju Monikinega bloga Sugarove blog sem spoznala znamko Bio2You in naročila njihovo masko za lase. Le-ta me je očarala že po prvi uporabi, saj se je takoj poznala očitna razlika. Lasje so bili po uporabi mehkejši, sijoči in manj leteči kot prej. 

Catrice Super Dry Gloss top coat - laku ali manikiri (nail artu) da visok sijaj, posuši pa ga zelo hitro. Tudi cena je zelo prijazna, mislim, da je stal okrog 3 €.

To je moja izbira favoritov preteklega meseca (podrobnejše ocene pa sledijo v prihajajočih objavah). Katere izdelke pa si ti oboževala v maju?

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.