Makeup Revolution Re-loaded paleta Newtrals 3


Če boste pred mene postavili dve paleti, od katerih bo imela ena senčila samih barvitih in divjih odtenkov, druga pa nevtralna, naravna senčila, ne bom oklevala. Makeup bi sicer z veseljem naredila z obema, a moja prva izbira bi bila barvita senčila. In da, barvit videz bi nosila tudi kot vsakdanji makeup. 

Nevtralni, rjavi, vsakdanji odtenki me le redko prepričajo in če že, mora biti paleta oz. morajo biti senčila res nekaj posebnega, da pristanejo v moji zbirki. Kaj me prepriča? Zlati in rdeči toni senčil. Ko sem v Drogeriji Tuš zagledala Makeup Revolution paleto Re-loaded Newtrals 3, mi je takoj padla v oči in če ne bi bila prepričana, da bom pogosto posegala po njej, je zagotovo ne bi kupila.

Paleta Newtrals 3 vsebuje 15 senčil, ki vsebujejo 1,1 g izdelka. Večina senčil je izjemno lepo pigmentiranih, se lepo nanašajo in blendajo, vendar pa se vsa drobijo in padajo na lica med nanosom. 

Senčila so zapakirana v plastični paleti s prozornim pokrovom, ki omogoča pogled na senčila, in brez ogledala ter nepotrebnega čopiča, ki na koncu itak pristane v smeteh, vendar pa sama embalaža deluje precej ceneno. Vsako senčilo je v svojem prostorčku, ki pa je dovolj velik, da se senčila med nanosom ne mešajo med seboj. 

Enajst senčil v paleti je mat, štiri (pod številkami 3, 5, 14 in 15) pa so metalik. Vsa senčila imajo izjemno mehko, svilnato teksturo. Zdi pa se mi, da se metalik senčila lepše nanašajo in blendajo ter  so bolje pigmentirana kot mat odtenki. Senčila so lepo obstojna, saj med nekajurno nošnjo na vekah ne zaidejo v gubo in le malce zbledijo. 

Največje razočaranje v paleti je zame črno senčilo, ki bolj kot črno deluje temno sivo in se kljub svilnati teksturi na veke težje nanaša in neenakomerno zabriše. Podobno kot črno se obnaša tudi vijolično senčilo pod št. 10, ki pa je pri meni le redko izbira za makeup. 

Cena palete je 6,99 €, na voljo na je v Drogeriji Tuš in na ličila.si.

Od leve proti desni - senčila od 1 do 5.
Od leve proti desni - senčila od 6 do 10.
Od leve proti desni - senčila od 11 do 15.
Po MR Newtrals 3 paleti kar pogosto posegam, čeprav se mi zdi, da z njo ne ustvarjam izjemno raznolikih videzov, saj imam nekaj priljubljenih senčil, ki se najpogosteje znajdejo na mojih vekah. To so senčila pod številko 1, 5, 7, 9, 11 in 15. 

Prvi makeup

 Drugi makeup

Tretji makeup


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.