Blazinice za nego kože pod očmi


Monika iz bloga Sugarlove je aprila ogromno govorila o Bio2You anti-age blazinicah za predel okoli oči in ko je z eno izmed sledilk ta izdelek testirala ter predstavila rezultate, sem bila prepričana, da gre za super izdelek, ki se ga splača kupiti. Izdelek sem naročila in potem za nekaj časa pozabila nanj.

Pred kratkim pa sem se spomnila, da imam ta izdelek in ker zadnje čase res zelo malo in slabo spimo, sem vedela, da bodo te blazinice super priložnost za osvežitev predela okrog mojih oči. 

V enem kompletu sta dve gelasti blazinici za enkratno uporabo. Vsebujeta kolagen, ki koži zagotavlja elastičnost in prožnost, ter hialuronsko kislino, ki kožo vlaži. Blazinici sta namenjeni uporabi na očiščeni koži. Ko ju položimo pod predel pod očmi, ju pustimo delovati od 20 do 30 minut. Za boljše rezultate je dobro blazinice pred uporabo položiti v hladilnik.

Blazinici kože ne dražita in ji dajeta prijeten občutek vlažilnosti. Izdelek naj bi skril temne kolobarje in zmanjševal gubice, a jaz nimam velikih temnih kolobarjev in na srečo tudi hujših težav s podočnjaki ne, kljub neprespanim nočem, tako da neke drastične razlike na predelu okrog oči po uporabi nisem opazila. Dokler se izdelek ne vpije, je koža okrog oči tudi malce lepljiva. Blazinice so kožo prijetno navlažile in mi dale tak zbujen videz, zgladile tiste najmanjše in ne tako vidne gubice, za učinkovitejše rezultate pa bi morala te blazinice verjetno uporabljati dlje časa. Po tem, ko se je izdelek vpil, je bila koža pod očmi prijetno mehka in navlažena.

Izdelek sem kupila na spletni strani www.biolepa.si, stane pa 5,90 €. 

Bi ga ponovno kupila? Blazinice v obliki gela so mi zelo všeč, veliko boljše od tankih lističev, ki jih ponuja marsikatera znamka, vendar pa se mi zdijo za redno uporabo (1x ali 2x na teden) malce predrage. Bi jih pa zagotovo pred kakšnim pomembnejšim dogodkom za osvežitev predela okrog oči ponovno kupila. Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.