Top izdelek meseca septembra


Že dolgo se več ne štejem za lepotno blogerko, kljub temu da sem o kozmetiki blogala vsaj 7 let, saj zadnje čase skorajda nič več ne pišem o njej. Ne testiram več toliko izdelkov kot včasih, saj ne vidim potrebe po tem, niti ne najdem toliko časa. Čeprav pogrešam ustvarjanje norih makeup lookov, ne najdem dovolj ur, da bi jih spet poustvarila. A vseeno še vedno obožujem kozmetiko in rada bi, da so na mojem blogu tudi lepotne teme, ki jih bom skušala vrniti z mesečno rubriko Top izdelek meseca. V tej rubriki bom na kratko opisala, zakaj me je nek izdelek navdušil. 

Ne samo septembra, že kar dva meseca me navdušuje Kahne vlažilni gel - krema s hialuronsko kislino. Dobila sem ga kot darilo za rojstni dan in čeprav ne poznam te kozmetike, sem se mu odločila dati priložnost. Všeč mi je bil bolj, kot sem sprva pričakovala.

Uporabljam ga namesto seruma, in sicer ga nanesem na kožo, počakam nekaj minut, da se vpije, in nego zaključim z dnevno ali nočno kremo. Vlažilni gel daje moji kožo občutek navlaženosti in osvežitve, koža je po uporabi svilnata in ni občutka zategnjenosti. Na embalaži sicer piše, da se priporoča uporaba z vodo, da se koža hitreje napne, a meni je ljubša uporaba brez vode.

Moji suhi koži gel odlično ustreza, saj ji daje dodatno nego, 50 mililitrsko pakiranje s pumpico pa je izjemno priročno, saj omogoča lahko doziranje izdelka.

Malce sem pobrskala po spletu in na žalost ne najdem cene, izdelka pa ni na voljo niti v njihovi spletni trgovini, tako da nimam pojma, če je še na voljo.


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.