Novoletno ličenje in zaobljube


Silvestrovo in novo leto nista bila nikoli meni ljuba praznika. Silvestrovo je zame le še en izgovor za pijančevanje, novega leta pa nikoli nisem marala zaradi neskončnih obiskov in rokovanja ter poljubljanja meni ljubih in manj ljubih ljudi. Spomnim se novoletnih dni, ko so znanci, ki jih le nekajkrat srečaš na ulici, prileteli k meni, mi podali roko in trikrat poljubili na lice, jaz pa sploh nisem vedela, kako se odmakniti in sem preprosto sodelovala. 
Odkar sem mama, je silvestrska noč zame podobna vsem ostalim. Zgodaj grem spat in le upam, da se bom do jutra naspala. Sicer me vsako leto ob polnoči zbudi ognjemet, a na srečo je Neja obe leti ponoči lepo spala in nismo bedeli.

Je pa silvestrovo zame še eden tistih praznikov, ki me pogosto inspirira za kak poseben makeup. Letos mi je žal neljubi dogodek, ki se je srečno končal, preprečil, da bo ustvarila kaj bolj zanimivega, a novo leto sem  vseeno izkoristila in se naličila v srebrnih odtenkih, ki jih že dolgo nisem nosila. Zelena, ki sem jo uporabila v zunanjem kotičku očesa, je na koncu izpadla temno sivo, a končni videz mi je bil všeč, saj se mi zdi, da mi svetla senčila precej poudarijo oči.

Za ličenje oči sem uporabila paleti Sleek Storm in Sleek Vintage Romance. Eyeliner je moj najljubši L'Oreal Superstar Superliner Black. Na trepalnicah sem kombinirala maskari Catrice Glam&Doll False Lashes in Vipera Overweight Volume

Za ličenje obraza sem uporabila izdelke: Oriflame The One Illuskin foundation Porcelain, korektor Bourjois , puder Catrice Colour Correcting 010 Delicate Blossom, bronzer Essence Lights of Orient 02 Oriental Beauty in rdečilo L'Oreal Blush Scelpt 102 Nude Beige.

Na ustnicah nosim šminko Essence Matt Matt Matt 03.


V prejšnji objavi sem napisala, da si letos nisem zadala nobenih novoletnih zaobljub, a v zadnjih dneh sem si vseeno zadala, da do poroda, ki naj bi bil na začetku maja, uredim fotografije svoje prve nosečnosti v poseben album in da končno uredim fotografije iz Nejinega prvega leta, ki jih je ogromno, ter dokončam fotoknjigo, ki sem jo začela delati že lani novembra. Taka oseba sem, da rada shranim VSE fotografije, ki jih posnamem, tudi če so temne, presvetle, neizostrene ali jih je 20 podobnih. Končno sem pri sebi sklenila, da to nima smisla, ampak bom izbrala najboljše in najlepše, ostale pa zbrisala, saj mi kup fotografij samo zavzema prostor na disku. 

Podobna zgodba je tudi pri fotografijah iz časa moje nosečnosti. Iz prve nosečnosti imam veliko fotografij in decembra sem dala razviti tiste, ki so mi najlepše, da bom iz njih ustvarila svoj nosečniški dnevnik. Ravno ta vikend pa sem urejala fotografije iz te nosečnosti in čeprav sem šele pošteno stopila v šesti mesec, imam že toliko fotografij kot od prve nosečnosti. Priznam, da jih veliko nastaja tudi zato, ker na blogu načrtujem nekaj nosečniških objav, za katere mi bodo fotografije prišle še kako prav. Danes delim z vami svoj novoletni outfit. Pajkice in dolge tunike so v tej nosečnosti moje najboljše prijateljice, saj prisegam na udobnost, hkrati pa ne bi rada zapravljala premoženja za nosečniška oblačila, ki mi bodo prišla prav le nekaj mesecev, ampak večinoma nosim oblačila, ki jih lahko nosim pozneje tudi kot nenosečka. V nastajanju je že objava, kako se pri zimski nosečnosti čim bolj udobno obleči in hkrati prihraniti. Moram priznati, da sem kot poletna nosečka veliko bolj uživala, saj sem imela manj težav pri izbiri oblačil kot jih imam sedaj pozimi. A to je že tema za drugo objavo. :)

Pajkice in tunika so iz trgovine Lidl (kaj naj, obožujem njihova oblačila), čevlji so Deichman, šal in plašč pa imam že celo večnost, tako da se ne spomnim, kje sem ju kupila. 

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.