Napovedujem: Prihaja serija objav "Za pusta bom"


"Za pusta bom"
V novo leto sem vstopila polna novih idej in zagona, tako v osebnem življenju kot za blog. Ker je čez malo manj mesec dni pust, sem dobila idejo za serijo objav "Za pusta bom". Na žalost mi za noč čarovnic ni uspelo narediti niti enega ustvarjalnega makeupa, saj se nisem dovolj dobro počutila, zato sedaj izkoriščam priložnost ob našem norčevskem prazniku in želim uresničiti nekaj idej, ki sem jih imela v mislih že takrat.

Lani sva bili z Nejo za pusta lisički, letos pa še nimam nobene ideje, kako bi se našemili. Pustni dopoldan bova verjetno preživeli v vrtcu (če nama bo zdravje dopuščalo), razmišljam pa, da bi naju spet oblekla v ujemajoči se pustni maski. Upam, da mi bo ta serija objav prinesla kakšno idejo, kaj bi lahko bili.

Zaenkrat načrtujem dve objavo na teden (v naslednjih dveh tednih). Večinoma bo šlo za pustne maske za odrasle oz. za ustvarjalno ličenje po obrazu, vmes pa bodo verjetno padle tudi ideje, kako doma ustvariti kakšno masko, predlogi za ideje za ujemajoče se pustne maske z otroki, pustne maske za nosečke itd. 

Video vodičev verjetno ne bo, se bom pa potrudila, da bom naredila tutorial fotografije makeup videzov in da bodo ideje preproste, da lahko tudi mamice ustvarimo svoje pustne maske. 

Če imate kakšno idejo, kaj bi rade videle na blogu, pa z veseljem sprejemam vaše predloge. 
Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.