Božične voščilnice


Letos sem se odločila, da bomo namesto voščil po emailu ali telefonu poslali kar klasične, doma narejene voščilnice. Med brskanjem po Pinterestu sem našla kar nekaj zanimivih idej in tako mi je prišlo na misel, da bi lahko, namesto, da vsem pošiljamo iste voščilnice, naredili različne voščilnice in vsakemu poslali drugačno. 

Neja zadnje čase uživa v delanju odtisov in ker sem hotela, da ima velik delež pri ustvarjanju tudi ona, sva naredili odtise rok in nog v različnih barvah in tako ustvarili različne like. Voščilnice sem naredila iz šeleshamer papirja. 

Božiček
Za ustvarjanje božička sva najprej na voščilnico naredili bel odtis roke. Ko se je odtis posušil, sem iz papirja izrezala rdečo kapo, dodala bele cofke, božičku zalepila oči, nos in roza lička ter s flomastrom narisala usta. 


Jelenček
Jelenčka sva se lotili tako, da sva na bel list papirja naredili odtis noge z rjavo barvo. Ko se je odtis posušil, sem jelenčku narisala rogove, nato pa bel papir izrezala, da sem ga lahko zalepila na voščilnico. Dodala sem še oči in rdeč nosek. 


Božično drevo
Za božično drevo sva najprej na zelen papir obrisali odtis roke, ki sem ga nato izrezala, zalepila na voščilnico, dodala kvadrat za deblo, rumeno zvezdo in nekaj bleščic. 


Snežak
Snežak je nastal tako, da sva na moder list papirja naredili odtis noge z belo barvo, nato pa sem izrezala obliko snežaka, ki sem ga zalepila na voščilnico, mu dodala klobuk, roke, šal in narisala oči, gumbe ter nos. 


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.