29Moj današnji dan je v znamenju devetke. Danes je devetnajsti, dopolnila sem 29 let in moja princeska je na svetu že devet mesecev. Odločila sem se, da se vam v današnji objavi malce predstavim, da me boste bolje spoznale.

  1. Prvega otroka sem rodila pri 28. Obožujem vlogo mamice, mi pa kljub vsemu ni žal, da otroka nisem imela prej. Verjamem, da se vse zgodi točno takrat, ko se mora. ;)
  2. Obožujem kozmetiko in v prihodnosti si želim postati vizažistka. Sicer sem imela namen iti tečaj delat že lansko leto, pa je prišla vmes nosečnost in sem se odločila, da zaradi finančnih razlogov vse skupaj raje prestavim. 
  3. Moj najljubši letni čas je pomlad. Nikoli nisem bila ljubiteljica poletja, ker ne maram vročine. Zame naidealnejša temperatura je okrog 25 stopinj, ko si lahko že v kratkih rokavih, a še ne teče vse po tebi od vročine.
  4. Ne maram biti v središču pozornosti. Nimam rada, če vsi gledajo vame in me poslušajo. Takrat se hitro zmedem in velikokrat kaj čudnega povem. To je tudi razlog, zakaj nisem postala profesorica in sem se odločila za nepedagoški študij. 
  5. Že od nekdaj si želim tri otroke. Erik si želi zgolj dva, tako da bova videla, kakšen kompromis bova sklenila po drugem. :)
  6. Nikoli nisem marala roza barve in dokler nisem rodila Neje, v omari nisem imela nobenih roza oblačil. Sicer zase še sedaj ne kupujem nič v tej barvi, opažam pa, da me za Nejo oblačila v tej barvi pritegnejo, predvsem, če so v nežnih pink tonih.
  7. Če bi lani rodila fantka, bi mu dala ime Gal. Kljub temu da mi je to ime še vedno všeč, pa bom sinka, če ga bom kdaj imela, poimenovala drugače, saj opažam, da je to ime izredno priljubljeno in bova z Erikom raje poiskala kako manj popularno ime (v naši okolici).
  8. Sem izreden control freak. Ko kaj načrtujem, si zamislim od začetka do konca, kako naj bi kaj potekalo, če se pa kaj zalomi, pa takoj postanem razočarana in slabe volje, ker ni šlo vse po načrtih. Se pa, odkar imam Nejo, trudim, da bi se lažje prilagodila spremembam in imela vse manj pod kontrolo. Navsezadnje pri otroku hitro pride kaj vmes.
  9. Ne maram gospodinjskih opravil. Res so mi nadležna. Kuhanje še imam rada, ampak pranje posode, likanje, sesanje, pranje tal pa so mi med najmanj ljubimi opravili. Veliko raje zunaj kosim, zlagam drva ali delam kaj na njivi in vrtu, samo da mi ni treba noter pospravljati (čeprav temu delu ne morem uiti, ker pač mora biti narejeno :P). 

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.