Mamiblogerke - top projekt, top energija

Foto: NLP Studio

5.00. Budilka zazvoni. Komaj sem odprla oči, saj celo noč nisem spala. Ne vem, če je bilo krivo vznemirjenje ob prihajajočem dnevu ali pa pomanjkanje prostora, saj smo se trije stiskali na svakinjini postelji, ki je manjša od najine zakonske postelje (in ko skupaj spimo trije, ki se radi razkomotimo, se vsak centimeter pozna :D). Neja je začutila, da me ni več zraven, zato se je zbudila. Podojila sem jo, nato pa jo je do konca uspaval Erik. Uredila sem se in že sem bila pripravljena na odhod.

Bolj se je bližala ura odhoda v Ljubljano, bolj sem bila živčna, a hkrati navdušena, saj smo se v Ljubljani srečale mami blogerke, da bi se spoznale in skupaj proslavile objavo skupne spletne strani www.mamiblogerke.si v svetovnem spletu. Ker sem bila v družbi 42 žensk, od katerih sem jih nekaj poznala le preko spleta, veliko pa tudi ne, sem bila precej zadržana in nezgovorna, a sem vesela, da sem se udeležila dogodka, saj je bilo čutiti pozitivno energijo in navdušenje ob projektu. 

Še danes, nekaj dni po dogodku, sem pod vtisi vsega, kar se je dogajalo. Kot kaže, je projekt izzval veliko reakcij, tako pozitivnih kot tudi negativnih. Vesela sem pozitivnih odzivov, negativni pa me malce jezijo in žalostijo, a žal je vedno tako, da ko se lotimo kakega projekta, bo nekomu šel v nos. Navsezadnje, za dobrim konjem se vedno dviguje prah, kajne? :)

Zagotovo pa mami blogerke nismo neke bavbav osebe, ki bi želele iz materinstva narediti znanstveno fantastiko. Mami blogerke smo najprej mame, partnerice, prijateljice in šele nato blogerke. Ker so blogi naši hobiji. Mami blogerke smo ženske, ki smo se odločile z vami deliti naše vsakdanje življenje, skrbi, dvome, razmišljanja, težave, da bi vam pokazale, da niste same in da ni nič narobe, če se včasih počutite, kot da ne zmorete. Mami blogerke smo ženske, ki smo se odločile, da si ne bomo metale polen pod noge, ampak se bomo raje podpirale, zato smo se odločile za skupen projekt. 

Za projekt, ki ni tukaj le za nas, pač pa tudi za vas - verjamem, da bo vsaka izmed vas na spletni strani www.mamiblogerke.si našla nekaj zase.

Foto: NLP Studio

Foto: NLP Studio
Foto: NLP Studio
Foto: NLP Studio
Foto: NLP Studio
Foto: NLP Studio
Foto: NLP Studio
Foto: NLP Studio

Hvala vsem sponzorjem, ki so podprli naš projekt: NLP Studio, Lovely Notes, Ustvarjalnica (Rebeka Perko), Nitka, Hana ustvarja, Lidl Slovenija, Sava Hotel&Resorts, Coca Cola, Baby Center, Vina kraljica, Trudi, Nikolina ustvarjata, 4kidsandus, Okay.si, Voleska, Milo za drago, Luiza, Pastel Pink, All4kids, Diafit, Ringana by partner Mateja Žebovec, Max Factor Slovenija, Kotany, Lekarne Maribor, Malinca, Melvita, Bio Oil Slovenija, Lush, TiPo Slovenija, Fruštek, Evitas shop, Mirati, Parakok, Kahlica.si, WOW! Baby, Tosama, Escobar, Vilinski simboli by Maya Peron in napoj. Več na www.mamilogerke.si.


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.