Kaj podariti nosečki ali novopečeni mamici za božič?

Prav presenetljivo letos na moji listi želja ni nobenega kozmetičnega izdelka. Izdelki, ki si jih želim, so večinoma povezani z ustvarjanjem spominov ali pa gre za izdelke, ki si jih želim za Nejo. V tej objavi sem zbrala nekaj idej, katerih bi se sama razveselila kot nosečka ali novopečena mamica za božič (ali pa tudi rojstni dan, ob rojstvu ...); omenila pa sem tudi nekaj izdelkov, ki jih že imam in sem z njimi zelo zadovoljna. 

1. Milestone kartice
Kartice za obeleževanje nepozabnih prvih trenutkov naših dojenčkov so res čudovito darilo. Ogromno zanimivih in različnih dizajnov se da najti na Aliexpressu in eBayu, vendar sem sama hotela za našo pupo kartice v slovenščini, ki sem jih našla na spletni strani Mali zakladi za 16,95 €. V kolikor ste ustvarjalne narave, lahko kartice ustvarite tudi sami - pravo zakladnico idej najdete na Pinterestu.


2. Dojenčkov ali Nosečkin dnevnik
Oba dnevnika je ustvarila Nina Držaj, ki piše blog Z ljubeznijo, mama. Nosečkin dnevnik je super darilo za vsako nosečko, saj nudi pomoč pri načrtovanju in pripravah v nosečnosti ter ohranja spomine na čudovito obdobje v življenju posameznice. Mi je kar žal, da zase nisem naročila Nosečkinega dnevnika, a sem žal zanj izvedela šele v visoki nosečnosti. Dojenčkov dnevnik pa je zagotovo najboljši album za ohranjanje spominov na otrokovo prvo leto. Vanj namreč lahko zapišemo vse pomembne mejnike, spomine in dogajanja po posameznih mesecih in vse skupaj okrasimo s fotografijami. Sama ga že pridno izpolnjujem, hkrati pa mi nudi tudi smernice pri pisanju Nejinega dnevnika tukaj na blogu.

Nosečkin dnevnik stane 18 €, Dojenčkov pa 20,90 €. V tem božičnem času lahko kupite oba 36,90 €. Če želite katerega izmed dnevnikov ali pa kar oba komu položiti pod jelko, imate čas za naročila le še do 18. decembra (drugače boste dobili svoje izdelke po praznikih). :)


3. Mamina (po)moč
Novost na našem trgu je rokovnik Mamina (po)moč, ki ga je ustvarila blogerka Danijela z bloga Mami na OFF skupaj z ustvarjalnci Magic planerja. Gre za rokovnik, prilagojen mamicam, namenjen načrtovanju prostega časa in zapisovanju ter shranjevanju spominov na otroštvo otrok. Pri meni zaenkrat ostaja na listi želja, si ga bom pa zagotovo privoščila, ko bo Neja malce večja ali pa ko na svet pokuka drug otrok in bo naš vsakdan vedno bolj kaotičen. :)

4. Jedilni set Done by Deer Happy Dots
V tale jedilni set sem se zaljubila na prvi pogled. Sicer je darilo bolj primerno za naše male zaklade, a mene ne bi motilo, če bi me letos počakal pod jelko, da bi ga lahko z Nejo čez nekaj tednov, ko bova začeli z uvajanjem goste hrane, uporabili. Na spletni strani Mali zakladi stane 26,95€, v setu pa so deljeni krožnik, žlica, vilica in skodelica za učenje pitja. 
Vir fotografije


5. Zabavne nosečniške majice
Zabavne nosečniške majice znajo biti prav zanimivo darilo za sestro, svakinjo, prijateljico, če so tej osebi take majice všeč, po drugi strani pa tudi delikatno, če jih ne mara, tako da se je prej dobro pozanimati, če bo nosečka take majice vesela. :) Jaz sem svojo kupila spomadi v Mani, dobijo pa se tudi v različnih spletnih trgovinah (npr. www.trebuscek.si - moja najljubša :)).6. Set za odtis noge
Ko se dojenčki narodijo, so njihova stopala čisto majcena. Mamice si želimo to drobceno bitjece do potankosti stisniti v misli, saj še prehitro zrastejo. Uokvirjen odtis stopala bo zagotovo prekrasen spomin na dni, ko so bili naši otroci še dojenčki. Midva sva set za odtis noge dobila ob Nejinem rojstvu in najine police že krasi majhna nogica. ;) Seti se dobijo v raznoraznih trgovinah (Pikapolonica, Baby Center), vsebujejo pa maso za odtis noge, valjček, lepilni trak ter okvir za odtis in fotografijo. 

Vir fotografijeSeveda pa lahko novopečene mamice in nosečke vedno pocrkljate tudi z ostalimi stvarmi, nečim, kar imajo rade in predstavlja njih. Tako bi se jaz zagotovo razveselila tudi nečesa sladkega in barvitega odtenka mat šminke. Če pa ste ustvarjalne narave, verjamem, da se bo vsakdo razveselil doma, iz srca narejenega darila, saj navsezadnje štejeta namen in dobra misel. :)

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.