Božiček za en dan


Čeprav bova z dragim letos z Nejo preživela prvi skupni božič, sva se odločila, da je ne bova posebej obdarjala. Sproti ji kupujeva vse, kar potrebuje in včasih si mama privošči kak nakup tudi za svojo dušo (priznam, raje ne hodim po trgovinah, ker se ob lepih oblačilcih za dekleta kar topim in bi ji najraje vse kupila, a se mi hkrati zdi škoda kupovati nekaj, kar bo imela oblečeno le enkrat ali dvakrat). 

Namesto tega sem se odločila, da bom letos raje božička za en dan in bom enemu otroku polepšala praznike. Dobrodelno akcijo Božiček za en dan sem zasledila že lani, a sem na žalost zamudila prijavo. Letos sem še pravočasno pobrskala po njihovi strani in za svojo obdarovanjo izbrala deklico, ki je le mesec dni starejša od moje princeske. Za darilo sem izbrala nekaj izdelkov, ki se mi zdijo primerni za dojenčke in katerih bi se tudi sama razveselila za svojo princesko: plenice, čistilne robčke, nogavice, ninico, milo za kopanje, hladilno mazilo in dva bodija. 

Za to, da osrečite enega izmed otrok, ne potrebujete veliko. Le prijavite se na spletni strani www.bozicekzaendan.si, izberete otroka, ki ga želite obdariti, doma poiščete staro škatlo za čevlje, jo okrasite in napolnite z darili. Pri njihovi izbiri upoštevate starost izbranega otroka. Seznam daril, ki sodijo v škatlo, najdete na njihovi spletni strani

Z Nejo sva danes ovili škatlo s papirjem in vanjo položili darila. No, bolj kot ne je vse skupaj počela mami. :P Neja se je igrala s svojimi ropotuljicami, vmes pa pogledala, kaj delam in se zelo zanimala za ovijalni papir. Zadnje čase vse pristane v njenih ustih in malo je manjkalo, da bi se isto zgodilo tudi s pokrovom od škatle, a je ugotovila, da je pretežek in ga ne bo mogla potegniti k sebi. :P Čez vikend pa bomo odnesli škatlo na zbiralno mesto v Žižke, od koder bo nadaljevala svojo pot do obdarovanke. 

Še vedno imate čas, da obdarite enega izmed otrok in mu polepšate praznike. Akcija Božiček za en dan letos traja do 6. decembra. 


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.