Dojenčkov dnevnik: Nejin tretji tedenKoliko sem stara: 3 tedne

Spanje: Ravno ko jo tašči pohvalim, kako pridno spi ponoči, se spet začne zbujati na dve uri. Sploh atiju je to povzročalo nekaj težav, ker se ni naspal zaradi službe, vendar je to trajalo zgolj dva dni, potem pa je spet znala potegniti po 4 ali pet ur na noč, preden se je zbudila.

Dojenje: Neja je med dojenjem začela cmokati kot en majhen pujsek. To me malce skrbi zaradi polivanja, ker na ta način požre še več zraka, kupček pa še vedno bolj slabo podira. Pogosteje sva se začeli dojiti leže, saj je tudi meni tako lažje

Podiranje kupčka: Podiranje kupčka nama še vedno ne gre od rok. Ko nama uspe, ga po navadi podre takoj, ko jo dam na ramo ali v polsedeč položaj, včasih pa tako vztrajava po dvajset minut in nič. Poliva še vedno precej, sva ji pa z dragim dvignila jogi v posteljici in opažam, da od takrat lepše spi. 

Težave: Ta teden smo imeli rahle težave z bruhanjem v loku. Sploh ni pokazala, da bi jo kaj mučilo, ni jokala in nič, kar naenkrat je samo začelo leteti iz nje. Tudi ko se je pobruhala, ni jokala, ampak je bila mirna. Z atijem sva se malo prestrašila, ampak glede na to, da je bruhala dvakrat, v razmaku nekaj dni in ker lepo pridobiva na teži, je pediatrinja rekla, da je to ne skrbi. 

Obiski: Čeprav sva rekla, da je ne bova zavijala v vato, čeprav greva z njo v trgovino in hodiva na obiske k sorodnikom, pa vse to štima samo, če gre za krajše obiske. Ko je dlje časa nekje, bi se samo dojila, cartala pri mami in jokala, zaspati pa ne more. V vozičku še vedno ne uživa preveč, ampak počasi se navaja.

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.