Dnevnik nosečke Taye: 34. teden


Obseg trebuha: 108,5 cm

Kako se počutiš? Velike dojke in velik nosečniški trebuh zagotovo ne gredo skupaj. Rebra me bolijo. Nikoli si nisem mislila, da bom to rekla, ampak ko sedim, me rebra prav bolijo. Potem pa me še naš sonček brca v rebra, tako da ni najbolj zabavno.

Simptomi: Ta teden so se na srečo težave z zaprtjem uredile, tudi noge mi ne otekajo več tako pogosto, sem pa opazila pojav nove strije na trebuhu. Oh well, očitno že mora biti tako kljub redni negi. 

Nosečniška hrepenenja? Vedno manj imam želja po hrani. Jedla bi lahko samo še sadje, navaden jogurt in veliko čokolade. Opažam pa, da se po sladkem ne počutim več tako zelo dobro (mogoče je kriva tudi vročina), tako da skušam sladkega pojesti čim manj.

Spanje: Isto kot prejšnji teden. Zaspim brez težav, ko pa se sredi noči zbudim za WC, pa le s težavo zaspim nazaj. 

Najboljši trenutki tega tedna? Ta teden mi je končno uspelo posneti premetavanje našega sončka po trebuhu. Vedno, ko sem kliknila snemaj na telefonu, se je premikanje končalo, kot da bi slutil, da ga snemam. Do sedaj mi je večinoma uspelo posneti zgolj rahlo premetavanje in kolcanje, tokrat pa je izvajal redne akrobacije in res sem vesela, da imam nekaj posnetkov gibanja. 

Kateri dogodek si boš najbolj zapomnila? Nosečniško fotografiranje. Za fotografiranje sem se dogovorila tukaj pri nas v Prekmurju in moram reči, da sem z izbiro izjemno zadovoljna. Predvsem sem vesela, ker imava z dragim končno nekaj fotk skupaj iz časa moje nosečnosti. Več o fotkanju pa seveda v posebni objavi.Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.