Dnevnik nosečke Taye: 30. teden

 

Obseg trebuha: 107 cm

Kako se počutiš? Srečno in zadovoljno. Najina soba je pobarvana, laminat je položen, opravila sva še tudi druge malenkosti v sobi (menjava luči, barvanje okna, vrat ...), pohištvo za spalnico je doma, tako da sedaj jo lahko končno sestavimo in dragi lahko preseli svoje stvari k meni. Komaj čakam, da ga bom imela vsak dan ob sebi.

Simptomi: Novih strij ni, popek je še vedno noter, drugače pa me mučijo standardne težave - krči v nogah in pogosto uriniranje. Ker ne prenesem okusa po Donatu (prav želodec se mi obrne, ko ga spijem), sem si kupila magnezijeve tablete in upam, da mi bodo te pomagale ublažiti krče.

Spanje: Še vedno se zbujam vsak enkrat, če ne že dvakrat sredi noči in potem ne morem zaspati nazaj. Ko spim sama, vzamem telefon v roke in brskam po spletu ali pa si sredi noči naštimam nek film na računalniku in poskušam zaspati ob njem. 

Najboljši trenutki tega tedna? Najlepši so mi trenutki, ko z dragim kaj počneva skupaj, pa četudi to pomeni take malenkosti, kot je barvanje okna. 

Kaj je bilo najtežje? Z dragim sva občasno malce na bojni nogi. Sama se sekiram za vse in res ne bi rada česa pozabila, kar pa njega malce jezi, saj to včasih pomeni, da ga tudi trikrat vprašam eno stvar in potem se razjezi name, da sem mu že dosadna in da sva se to že zmenila. Ampak ne morem si pomagati, vse imam v glavi in dokler ne bo prečrtano s seznama, se bom sekirala, če bo narejeno, kot je treba. :P

Kateri dogodek si boš najbolj zapomnila? V soboto sem bila na - verjetno zadnjem letošnjem zame - blogerskem dogodku. V Mariboru so v kavarni Lušt štiri blogerke organizirale SummerMBeauty. Dogodek je bil ful lep, prekrasno se je bilo spet podružiti s puncami, čeprav po eni strani je bil zame kot za nosečko tudi malce naporen (pa še neznansko vroče mi je bilo), ampak sem res uživala. Punce pa so me tudi neznansko razveselile, saj je ena izmed mojih fotk v nagradni igri prejela nagrado in kar nisem mogla verjeti svojim ušesom. Da ne omenjam, koliko sponzorjev je prispevalo darila in svoja sem komajda prinesla do avta (še dobro, da je do Lufta dvigalo, ker mi po stopnicah verjetno ne bi nikoli uspelo).

Česa se najbolj veseliš? Mojstra, ki pride postavljat spalnico. Komaj čakam, da bo stala.Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.