Dnevnik nosečke Taye: 28. tedenObseg trebuha: 106 cm

Kako se počutiš? Počutim se dobro, nič me ne boli, sem kar presenečena, da nimam nobenih težav z bolečinami v križu, glede na to, da buši pridno raste, saj sem jih pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev pogosto imela.

Popek: Popek je še vedno noter. 

Nosečniška hrepenenja? Nekih posebnih hrepenenj po hrani ni, sem si pa za rojstni dan zaželela iti v kitajsko restavracijo, tako da sva se z dragim odpravila v soboto tja in se lepo najedla. :)

Spanje: Dobro spanje iz prejšnjega tedna se nadaljuje. Občasno moram sredi noči na WC, ampak na srečo mi ni treba vsako noč in tiste noči, ko cele prespim, so prava dragocenost.

Otrokovo premikanje: Naš sonček je pravi mali akrobat. Imam pa občutek, da dokaj sramežljiv. Njegove brcike so že precej opazne, cel trebuh mi zaplapola, ko se premakne, ampak ko pa želim njegovo premikanje posneti, pa se v trenutku umiri. Ko telefon umaknem, se spet začne premikati. Kot da točno ve, kdaj nastavim snemanje na telefonu. 

Najboljši trenutki tega tedna? Najlepše trenutke sem doživela na svoj rojstni dan, ko mi je cela družina polepšala dan. Oče mi je takoj, ko je prišel iz službe, zapel vse najboljše, dragi pa me je presenetil s prekrasnim šopkom, popoldan pa sva se odpravila na kratek izlet na Bukovniško jezero. 

Kaj je bilo najtežje? Da na moj rojstni dan ni bilo z mano mame, ker je bila ravno v Mariboru na operaciji. Na srečo je operacija potekala mirno in se je po njej dobro počutila. 

Kateri dogodek si boš najbolj zapomnila? Svoj rojstni dan.

Česa se najbolj veseliš? Pregleda pri ginekologu. Kljub temu da mali sonček pridno brca in pleše po bušiju, vedno z veseljem slišim strokovno mnenje svojega ginekologa in ko mi pove, da je z mojim sončkom vse v redu, sem spet pomirjena za ves mesec.

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.