Dnevnik nosečke Taye: 27. tedenObseg trebuha: 105,5 cm

Kako se počutiš? Ta teden je bil zagotovo bolj sproščen, jaz pa spet srečna nosečnica. Za dva dni sem se distancirala od norišnice doma (namreč, prenavljamo nekaj sob po hiši, to pa prinaša čisto zmešnjavo) in dva dni preživela pri fantu, kar je pomenilo pravo sprostitev, saj sem lahko pozabila na vse, kar se dogaja doma in zares preživela mirna dva dneva.

Nosečniška hrepenenja? V zadnjem tednu sem opazila, da se mi je apetit povečal. Sicer hrepenenja po neki določeni hrani ni, zagotovo pa pojem malce večje ali več obrokov kot prej.

Spanje: Nenadoma se mi zdi, da se je spanje postalo mala malica. Ta teden sem se mogoče zbudila le dvakrat sredi noči, da sem šla na WC, drugače pa sem prespala večino noči brez nekih zbujanj in zadnje čase tudi nimam težav s položaji, saj se lahko namestim v postelji brez težav.

Najboljši trenutki tega tedna? Najlepše je, ko dragi položi svojo roko na trebuh, potem pa se sonček prekopicava in brca, dragi pa zraven vzklika: "Brca! Spet je brcnil. Še ena brca!" Da, temu se reče sreča. 

Otrokovo gibanje: Naš sonček je zelo aktiven, včasih se mi zdi, da je pravi mali akrobat. Gibe čutim ob vseh možnih urah dneva, seveda so najmočnejši, ko počivam. 

Česa se najbolj veseliš? Mojega rojstnega dne. Zakaj? Zagotovo ne zaradi številke, saj sem vsako leto bližje tridesetki, pač pa, ker to pomeni dan razvajanja. Dan, ko si lahko privoščim, karkoli si želim. In dan, ko mi dragi "končno" ne teži, ko izrazim svoje želje. :P

Linea negra: Čeprav mi dragi že skoraj en mesec govori, da se mi pozna temna črta, ki se imenuje linea negra, pa je sama še sploh nisem opazila. Me zanima, če se bo sploh pojavila.


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.