Dnevnik nosečke Taye: 25. tedenTeža: 84,5 kg

Obseg trebuha: 104,5 cm

Kako se počutiš? Kot srečna nosečka. :)

Nosečniška hrepenenja? Razen občasnih hrepenenj po sladkem ne čutim nobenih posebnih želj po hrani. Dejansko se mi zdi, da sem prišla do te točke, ko mi sploh nič ne paše jesti in imava z mamo kar težave, ko sestavljava načrte za kosila, ker mi veliko hrane, ki sem jo prej oboževala, sploh več ne paše.

Spanje: Nič novega na tem področju. :P

Najboljši trenutki tega tedna? Bloganje ima zagotovo svoje prednosti. Čeprav sem v prvi vrsti lepotna blogerka in včasih dobivam čudne ponudbe za sodelovanja, s katerimi sploh ne vem, kaj bi si začela, pa občasno dobim tudi zanimive ponudbe, ki me napolnijo z idejami. Da ne govorim, da mi brskanje po tujih blogih mamic da marsikatero idejo za projekt in dejansko komaj čakam, da se moje dete narodi, da lahko začnem vse te projekte in načrte izpolnjevati. Ta teden sem prebrskala eBay po dogem in počez in naročila nekaj pripomočkov za te projekte (o katerih več seveda v prihodnosti).

Trebuh: Ravno v nedeljo sem opazovala svoje fotke trebuha, ki jih fotkam vsak teden, če se opazi razlika in da, moj buši je prav lepo zrasel. Moram reči, da sem komaj čakala, da bom imela malo večji trebušček (I know, I'm strange) in moj me že zafrkava, da sem "huge", ampak glede na to, da sem šele v začetku šestega meseca, je še to daleč od tega, kar bo in me njegove besede sploh ne ganejo. Dejansko obožujem svoj buši in ga božam ves čas. Sama sebi se že prav smejim, saj se ob raznoraznih člankih, kako se znebiti trebuha pred poletjem, prav smejim in sem dejansko srečna, da bom poleti "debela" nosečnica. 

Kaj je bilo najtežje? Zdi se mi, da nosečniški hormoni zelo slabo vplivajo name in me že vsaka minimalna stvar, ki se me prej ni dotaknila, spravi v jok. Včasih sem res prava jokica, čeprav se trudim, da ne bi bila. Dragi pravi, da sem preveč občutljiva, ampak če si sedaj ne zaslužim razvajanja, potem ne vem, kdaj si ga bom.

Spol: Nisem ga izvedela. Moj ginekolog je pravi fakin. Na moje vprašanje o spolu mi je odgovoril, da bom imela na naslednjem pregledu ultrazvok in da se bo takrat zagotovo videlo. Ja, seveda. 

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.