Dnevnik nosečke Taye: 15. teden


Teža: 81 kg

Obseg trebuha: 97,5 cm

Kako se počutiš? Počutje je zagotovo veliko boljše. Sicer me občasno muči kak glavobol, ampak najbolj pomembno je, da slabost ni več prisotna.

Simptomi: Dejansko nisem opazila še nobenih posebnih nosečniških simptomov razen pogostejšega uriniranja.

Nosečniška hrepenenja? Ta teden sem imela gromozanske lušte po sladoledu Planica s sladkim grehom. Obvezno je morala biti Planica, ker mi je njihov jagodni sladoled najboljši ever. Vsak dan sem pojedla pol kile sladoleda s čokoladnim prelivom, tako da sem si po nekaj dneh rekla, dovolj, saj boš postala še odvisna.

Spanje: Spim zelo lepo, na srečo se ponoči ne zbujam, kljub temu da vedno pred spanjem spijem kozarec vode. Sem prav presenečena, da me sredi noči ne tišči na WC.

Najboljši trenutki tega tedna? Ta teden sem se najbolj razveselila dobrega počutja in vrnitve moje motivacije za bloganje. Posnela sem ogromno fotografij, dobila veliko idej za makeup looke in tudi veliko ustvarjala, kar je bilo v zadnjih dveh mesecih prava redkost.

Kaj je bilo najtežje? Ta teden se ni dogajalo nič posebnega, dejansko sem bila precej dobre volje in pozitivna, tako da tukaj ni ničesar, kar bi lahko izpostavila.

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.