Top izdelki tega poletja


Poletje se je koledarsko že čisto prelevilo v jesen, čeprav vremensko toplo vreme še vztraja in ker se počasi zaključuje september in bo čas za nove mesečne favorite, tokrat s tabo delim svoje najljubše izdelke tega poletja. Nisem jih pisala po mesecih, ker se v bistvu niso kaj dosti spreminjali. 

Trije neončki so poleti kraljevali na mojih nohtih tako na rokah kot nogah. Lightning Stroke, Illuminating Power in Volcanic so bili popoln trio v vročih poletnih dneh. Zagotovo pa se bodo na mojih nohtih znašli tudi v hladnejših mesecih, saj obožujem živahne barve. 

Oriflame The One Sundance
Gre za starejši lak v moji zbirki, ki pa s svojim umirjenim rumenim odtenkom z oranžnim podtonom spominja na poletna jutra in je popolna izbira za manikiro. 

Bourjois Turquoise Block
Turkizen kremast lak me spominja na morje in čeprav letos nisem doživela morskih norčij, sem pogosto posegala po tem starejšem Bourjois lepotcu tako za manikiro kot pedikiro. 

Čeprav v tej paleti kraljujejo rdečkasti in zlati odtenki, ki rišejo jesen, pa sem poleti pogosto posegala po njej, saj so me senčila prepričala tako s svojo pigmentacijo kot tudi z obstojnostjo. 

Max Factor Miracle Touch Skin Perfect Foundation Warm Almond
Od te tekoče podlage nisem dosti pričakovala in svetel odtenek je bil čisto presvetel za mojo poletno rahlo zagorelo polt, a sama formula, nanos, prekrivnost in obstojnost so mi bili tako všeč, da sem kmalu začela posegati po njem vsak dan. Podlaga ima svilenkasto formulo, ki lepo drsi po koži in je srednje prekrivna, daje pa rahel sijaj, čeprav je njen zaključek bližje mat kot sijočemu. Kljub potenju je podlaga na mojem obrazu vztrajala ves dan, za kar gre zahvala tudi dobremu fiksatorju - Max Factor Creme Puff pudru. 

Max Factor Creme Puff Pressed Powder Translucent
Ker je Max Factorjeva tekoča podlaga res svetla, sem potrebovala izdelek, ki bi nevtraliziral to svetlost, in ker je Max Factorjev puder kljub imenu precej temen, je bil popoln za mojo kožo poleti. Sicer precej prekriven, a dobro matirajoč in dolgoobtojen izdelek. 

Aktivator sijaja ima prijetno formulo, ki kožo navlaži, osveži in lepo nahrani. Poleti ga nisem uporabljala samo kot tonik, pač pa tudi za osvežitev in kot fiksator ličil. Gre za res vsestranski izdelek. Sicer pa bi na tem mestu omenila celotno linijo, z uporabo katere je bila moja koža poleti res čudovita.


Tako Eterikin balzam kot Bio2You maska sta naredili čudeže na mojih laseh in ker sta imeli zelo podoben učinek (edina razlika je bila le, da so bili po uporabi Eterikinega balzama moji lasje rahlo manj naelektreni), ju postavljam ob bok v tej objavi. Odlični maski, med katerima je na žalost Eterikina že iz prodaje, a ostali vonji v redni prodaji baje dosegajo iste učinke. Obe maski sta poskrbeli, da so bili moji lasje mehki, nahranjeni in sijoči, kot se je končalo poletje, pa sem dosegla dno tudi pri obeh izdelkih. Je pa razlika tudi v ceni - medtem ko sem za Eterikin balzam odštela okrog 20 €, sem dala za Bio2You masko manj, 13 €.

Makeup Off brisačka
Poleti ličil nisem uporabljala vsak dan, sem se pa zagotovo naličila vsaj enkrat na teden ali pa ob kakšni posebni priložnosti in takrat sem za odstranjevanje uporabila Makeup Off brisačko. Gre za izdelek, ki ga namočimo pod toplo vodo in z nežnimi masirajočimi gibi odstranimo vsa ličila, tudi vodoodporna. 
V izdelek sem se zaljubila iz dveh razogov: 1. ker res odstrani vsa ličila in 2. ker za odstranjevanje nisem več potrebovala ne blazinic, ne micelne, ne olja, pač pa samo to brisačko. 
Perem jo enkrat na teden v pralnem stroju oz. po potrebi (če se dlje časa ne ličim).

Catrice Calligraph Pro Intense Black Waterproof svinčnik za oči
Tanek, precizen, natančen, črn, vodoodporen, obstojen - vse to je Catrice Calligraph Pro svinčnik za oči, ki je prišel na police drogerij z jesensko prenovo. Preizkusila sem ga brez večjih pričakovanj in takoj me je prevzel. Formula je res zelo intenzivna in čeprav sem imela prvič malce težav z obvladovanjem in natančnim nanosom, mi je v drugo že bolj uspelo in od prve uporabe je tale svinčnik moj zvesti spremljevalec.

Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara Waterproof 010 Eye Want it All
Čeprav mi navadna verzija Lash Millionizer maskare ni bila všeč, me je vodoodporna takoj prepričala. Formula je veliko manj mokra kot pri navadni in tako lažja za obvladovanje. Maskara lepo loči trepalnice, jih poudari in kar je najboljše - zdrži ves dan brez črnih madežev pod očmi. S Catrice svinčnikom sta bila res popolna kombinacija poleti in zagotovo bosta tudi sedaj jeseni, ko piha veter in se mi noro solzijo oči.

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.