To poletje si bom dovolilaTo poletje si bom dovolila,
  • da bom sebe postavila na prvo mesto
Mamice ob skrbi za družino in gospodinjstvo pogosto pozabimo nase oz. sebe postavimo na zadnje mesto. Ko so vsi ostali zadovoljni, takrat želimo poskrbeti zase, a smo pogosto preutrujene, se nam ne da in tako marsikatera želja ostane neuresničena. Letos se se odločila, da bom tokrat za spremembo sebe postavila na prvo mesto. To seveda ne pomeni, da bom zapostavila svojo družino, pač pa pomeni, da ne bom počela stvari, ki me ne osrečujejo in se bom posvečala temu, da nahranim svojo dušo. To pri meni seveda vključuje ličenje, tako da imam namen narediti čim več makeup videzov. Ko mi seveda ne bo prevroče.

  • da se bom čim več razvajala
Privoščila si bom razvajanje. Ne le za telo, pač pa tudi za dušo. Pa če bo to kepica sladoleda, prebrana knjiga ali košček čokolade. 
  • da bom uživala brezskrbne dni
Situacija, v kateri sem trenutno, ni najbolj bleščeča, a po drugi strani imam toliko časa v svojih rokah, zase in za svojo družino, da se splača iz tega iztržiti čim več. In to letos tudi nameravam storiti. Čas je, da skrbi potisnem stran in uživam v situaciji, kakršna je in jo skušam čim bolje izkoristiti. 
  • da bom posnela čim več norih fotk brez  otrok
Po navadi sem tista, ki drži fotoaparat v rokah, če že ne, pa sem na fotografijah z otrokoma. Zato bo letos zgodba drugačna in bom skušala posneti čim več zanimivih fotografij, na katerih sem sama. Pa naj bo to isto random fotka ali pa se bom morala za njo 
  • da ne bom živčna, ampak sproščena mama
Letos se se odločila, da se ne bom sekirala za stvari, za katere ni vredno, pa četudi bosta mokra in umazana do ušes. Mokra oblačila se dajo sleči, umazana oprati, luknje pa zašiti. Dovolila jima bom, da bosta sama odkrivala meje svojih zmožnosti in če se bo zgodilo, da bosta padla, bom tu, da ju potolažim. Največ so itak vredna doživetja in to bom podarila vsem nam, ne samo sebi. 

  • da bom spet odkrila otroka v sebi
in bom igriva, nasmejana, razigrana, pa tudi malce nora.

  • uresničevati želje in ideje,
ki so v mojih mislih že zelo dolgo, a me na koncu vedno nekaj povleče nazaj. Čas je, da končni zberem pogum in začnem uresničevati svoje ideje, ne glede na komentarje in nepodporo drugih. Uporabljeni izdelki:
- Essence Fresh&Fit Awake Makeup 010 Fresh Ivory
- Catrice HD Multitalent 010 Light Beige
- Catrice Liquid Camouflage 010 Porcellain
- Essence Lights of Orient 02 Oriental Beauty
- Rouge Powder by Cien 01 Apricot
- Sleek Curacao
- Sleek Sunset
- BPS no name paleta
- L'Oreal Superliner Superstar Black
- Catrice Glam&Doll Sculpt&Volume maskara 010 Black

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.