Odlična maska za lepe laseMislim, da v življenju vsake mamice pride do obdobja, ko zapostavi nek del svoje rutine, ker se ji v tistem trenutku ne da ukvarjati s tem oz. se ji ne zdi tako pomembno. Med drugo nosečnostjo je zame ta ne tako pomembna rutina postalo pranje las. Večinoma sem nosila figo ali čop, bila pa sem doma, tako da sem si prala lase le čez vikend in še to po navadi le s šamponom. Če sem že uporabila balzam, je bil to eden izmed drogerijskih, ki velika efekta na mojih laseh ni pokazal.

V tem obdobju so tudi zaradi hormonov moji lasje postali slamnati, brez leska, naelektreni, težko sem jih razčesala. Na začetku tega leta, ko sem se spet začela malce bolj zanimati za kozmetiko in se odločila, da je čas, da začnem testirati nove izdelke, saj jih je v zadnjih nekaj letih prišlo ogromno na naše tržišče, sem začela iskati izdelke, ki bi mojim lasem povrnili mehkobo in sijaj.

Izredno rada spremljam Moniko (Sugarlove blog) in vse več prebiram o naravni kozmetiki. Tako sem preko njenega bloga izvedela za spletno trgovino biolepa.si in spoznala znamko Bio2You. Med nakupom izjemno pohvaljenih blazinic za predel okoli oči sem pobrskala še za izdelki za lase in se odločila, da preizkusim masko za lase s svilenimi proteini in aminokislinami

Poleg maske obstaja tudi ujemajoči šampon in po testiranju mi je bilo kar žal, da nisem kupila tudi šampona in masko uporabljala v kombinaciji z njim, saj verjamem, da bi dosegla še boljši efekt na laseh. In kaj mi je pri maski tako všeč?

Embalaža
Maska je zapakirana v črno okroglo embalažo s snemljivim pokrovom. V notranjosti je izdelek pokrit s plastičnim prozornim pokrovčkom, ki se ga sname s takim mini držalom in se ga lahko po uporabi da nazaj. 

Cena, količina in dostopnost
Maska vsebuje 200 ml izdelka, stane pa 12,90 €. Kupila sem jo na spletni strani www.biolepa.si.

Vonj in tekstura
Maska ima gosto rumeno teksturo, vonj pa je takšen sladek, ampak ne znam točno določiti, po čem mi diši. Moj dragi pravi, da mu diši po kokosu, ampak meni se zdi vonj daleč od kokosa. Bolj mi je bliže cvetličnim vonjem. 
Seznam sestavin najdeš tukaj

Uporaba
Večjo količino maske nanesem na oprane lase in jo pustim delovati nekaj minut (na embalaži piše, da je dovolj od ene do treh minut, ampak dlje kot jo pustimo gor, boljši je efekt na laseh) in potem izperem. 

Končna ocena
Nad masko sem navdušena, saj je mojim lasem vrnila lesk in mehkobo. Odkar jo uporabljam, so moji lasje manj naelektreni in lažje se razčešejo. Masko uporabljam že nekje okrog dva meseca enkrat na teden in je nisem porabila še niti pol, tako da bo količina 200 ml kljub redni uporabi zadostovala za kar nekaj mesecev. Odkar jo uporabljam, opažam tudi razliko pri laseh drugi in tretji dan po pranju, ko se začnejo na vrhu mastiti, a konice so še vedno mehke in sijoče. Izkazala se je za veliko boljšo naložbo, kot sem pričakovala in jo priporočam vsem puncam, ki se borite s suhimi lasmi brez leska. 
Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.