Črna maksi obleka

Tri leta nazaj bi v moji omari komajda našli kak kos oblačila v črni barvi. Tri leta nazaj bi v moji omari komajda našli maksi obleko. Prvo se je spremenilo lansko leto, ko sem ugotovila, da so črna oblačila "must have" v omari vsake ženske. Drugo se je spremenilo dve leti nazaj, ko sem imela sredi poletja velik trebušček in sem ugotovila, da nosečnice v maksi oblačilih izgledajo odlično. 

Maksi obleke najraje kupujem v Lidlu. V moji nakupovalni košarici se vedno znajdejo tiste bombažne, ker so udobne, niso drage in moji postavi res pristajajo. Kolekcije Heidi Klum me po večini ne pritegnejo, a zadnja, Let's Love Summer, mi je bila čisto pisana na kožo in na listi želja se je znašlo čisto preveč kosov oblačil (k čemur so zagotovo pripomogle tudi blogerke). V belo maksi obleko sem se zaljubila na prvi pogled, a na žalost je v moji številki več ni bilo. Erik me je vztrajno prepričeval, naj vzamem črno, ker bo boljša za nositi, saj se na beli vse pozna in bi se prehitro umazala. Črnih oblačil ne nosim preveč rada, a sem se dala prepričati in ko sem jo prvič nosila, sem se čisto zaljubila vanjo. Do tal segajoča črna obleka s tankimi naramnicami, primerna za dojenje, in z barvitimi vezeninami, ki poživijo obleko, je ena najudobnejših oblek v moji omari.

Neji sem vzela ujemajočo, modro obleko, ki ste jo lahko videli že v prejšnji objavi. Tudi ona jo je z veseljem nosila in se v njej dobro počutila. 


Današnji deževen dan sicer ni najbolj primeren za maksi obleke (nič ni bolj tečnega, kot ko so mokre in težke spodaj), a ker so bili zadnji poletni dnevi dokaj hladni in primerni za dolge rokave, sem obleko kombinirala z jeans srajco, ki je prav tako iz Lidla, a ne vem več točno, iz katere kolekcije. Srajco sem zvezala nad pasom in tak videz se mi zdi super za nosečnice za poudarjanje trebuščka. Škoda, da nisem nanj pomislila že pred meseci, ko sem še imela trebušček. 
Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.