Zimska pravljica


Nikoli nisem bila ljubiteljica zime. Za razliko od letos, ko sem komaj čakala, da zapade sneg. Trebušček se že pošteno pozna pod oblačili in na Pinterestu so me tako navduševale fotografije nosečnic na snegu, da sem si srčno zaželela realizirati tako idejo tudi sama. Takoj, ko so napovedali sneg in je tudi pri nas začelo snežiti, sem se s fotografinjo Tjašo zmenila za fotografiranje. Najprej smo se zmenili za praznični četrtek, a je zjutraj deževalo in ker je kazalo, da bo ves dan slabo vreme, smo prestavili na soboto.

Neja je bila od četrtka do sobote na počitnicah pri Erikovi mami, tako da sva se v soboto dopoldan najprej odpravila po njo, po kosilu pa smo se dobili na Bukovnici, ki je zelo lepa lokacija za fotografiranje. Neja je bila med fotkanjem že malce utrujena, saj je tisti dan dolgo spala, tako nje nismo dolgo mučili, pa še mrzel veter nas je presenetil, tako da nismo predolgo zavlačevali.

Posneli smo ogromno fotografij, a odločila sem se, da bom na blogu delila le nekaj izbranih. Tjaša je res zlata oseba in fotografinja, saj sem navdušena nad fotografijami, ki jih je posnela za nas. Še posebej vznemirjena sem bila zaradi fotografij v rdeči dolgi obleki, ki sem jo že decembra naročila na AliExpressu in zaradi katere sem se kljub mrazu in snegu počutila kot princeska. Ko sem prvič zagledala fotografije, sem se le čudila, kako čudovito izgledam v tej obleki. Moj dragi je bil nad fotografiranjem v tej obleki malo manj navdušen, saj me je kregal, da se bom prehladila, a spodaj sem si oblekla žabice in spodnjo majico, kar je pomagalo, da me ni preveč zeblo. Čeprav sva se z dragim odločila, da spola otroka do rojstva ne bova razkrila vsem, smo posneli tudi serijo fotografij, s katero sva razkrila spol in ki jih bodo zaenkrat videli le bližji družinski člani. 

Naš družinski album je spet bogatejši s čudovitimi družinskimi fotografijami, meni pa idej za fotografiranje kar ne zmanjka. :D Hvala Tjaši za to super izkušnjo in mojima dragima za sodelovanje. 

2 komentarja

  1. Zaradi takšnih fotografij si želim trebušček pozimi ;) Krasne fotke, sploh ta obleka! Čudoviti ste!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. <3 Saj lepe fotke lahko nastanejo v vsakem letnem času, ampak take zimske so res posebne. :)

      Izbriši

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.