Moj praznični decembrski videz


December je čas, ko si rada vzamem pol ure zase vsakih nekaj dni in se naličim v prazničnih odtenkih. Zlata in rdeča sta barvi, ki pri ličenju decembra zagotovo ne smeta manjkati. Letos nisem preveč eksperimentirala, ker sem sem po navadi ličila med vikendom in nisem hotela zapraviti preveč časa za makeup. Ustvarila sem videz, ki sem ga nekako ponavljala skozi mesec, le odtenke senčil, ki sem jih uporabila na očeh, sem menjavala. Seveda laik razlike med njimi ne bi prepoznal, a meni je bilo pomembno le, da sem dobila tiste pol ure časa zase, saj v ličenju res uživam. 


Metalik senčila obožujem in nekako se mi zdi super, če je decembra vse bolj bleščičasto. Po navadi začnem s svetlim mat senčilom v očesni gubi, ki mu predstavlja nek prehod pozneje med ostalimi senčili. Na celotno veko rada nanesem zlato metalik senčilo, saj je zlata zame obvezna pri decembrskem ličenju. Nato v očesno gubo nanesem rdečo ali rjavo metalik senčilo, odvisno od razpoloženja. Za konec v zunanji kotiček očesa nanesem še temno rjavo metalik (včasih tudi črno mat) senčilo, ki ga nanesem tudi pod očmi. Zame obvezen dodatek pri ličenju oči je črni liner, za katerega se mi zdi, da nekako moje oči še bolj poudari. Na vodno linijo rada nanesem črn kajal svinčnik, videz pa zaključim z maskaro. Po navadi rada v notranji kotiček očesa nanesem belo perlasto senčilo, a tokrat sem se odločila za zlat bleščičast liner, ki sem ga nanesla na notranji del spodnje veke. 
Senčila, ki sem jih uporabila, so iz Sleek palet Storm in Sunset


Izdelki, ki jih trenutno uporabljam za obraz, so tekoča podlaga Oriflame The One Illuskin foundation Porcelain, korektor Bell HypoAllergenic 01, puder Catrice Colour Correcting 010 Delicate Blossom, bronzer Essence Lights of Orient 02 Oriental Beauty in rdečilo L'Oreal Blush Scelpt 102 Nude Beige

Rdečilo za ustnice, ki se je decembra pogosto znašlo na mojih ustnicah, je Misslynovo, ki sem ga dobila v adventnem koledarju na začetku meseca. Je iz kolekcije Pop it Up, št. 41 Red My Lips. Sicer bi mi bilo še bolj všeč, če bi bilo mat, a je izjemno obstojno in na ustnicah čudovito izgleda. 2 komentarja

  1. Tudi jaz prisegam na zlato in rdečo za te praznične dni :). Seveda ne sme manjkati winged liner kot ga imaš tudi ti. Me veseli, da si spet objavila makeup objavo ;). Vesele praznike! :)

    OdgovoriIzbriši

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.