O dnevu zase, Blogsiju in spremembahPetek, osem zvečer. En dan pred Blogsijem. Ne morem verjeti, da je Neja že zaspala. Do enajstih sem se v miru stuširala, oprala in posušila lase, pripravila ličila za zjutraj, zlikala oblačila in nalakirala nohte. Upala sem na vsaj sedem ur lepotnega spanca, pa je imela Neja svoje načrte. Od polnoči do tretje zjutraj nismo spali, tako da sem zjutraj, ko je zvonila budilka, komaj odprla oči.

Priznam, da se glede oblačil in makeupa za Blogsi nisem toliko sekirala in premlevala, kot nekatere moje soblogerke, morda tudi zato, ker niti nisem imela preveč časa razmišljati o tem. Odločila sem se, da pobrskam po omari in sestavim skupaj en outfit, v katerem se bom super počutila. V sredo smo se na poti domov iz Čateža sicer ustavili v Europarku, kjer sem si nagledala nekaj kosov oblačil, a nakupovanje z malo zaspano tečko, ki je preveč vznemirjena in radovedna, da bi zaspala, hkrati pa noče biti v vozičku in ne v atijevem naročju (beri: samo pri mami), ni najbolj preprosto.

Do sobote zjutraj sem bila prav sproščena, med ličenjem za Blogsi pa so me ob vsem pričakovanju zajeli živčki. To namreč ni bila moja prva konferenca, saj sem se dve leti nazaj udeležila lepotne blogerske konference BBMU v Ljubljani in prav spraševala sem se, če mi ta konferenca lahko ponudi toliko kot tista. Na koncu dneva sem iz Maribora odhajala polna elana, zagona, pozitive in novih idej, saj je ta konferenca prišla ravno ob pravem času, saj se bo na mojem blogu zgodilo nekaj sprememb in konferenca je odgnala dvome in mi ponudila odgovor, da glede bloga razmišljam v pravo smer.

Že sam sestanek mami blogerk, ki smo ga imele pred Blogsijem, je bil poln energije in novih idej. Prav vesela sem, da sem del skupine teh odličnih žensk, saj oddajajo čisto pozitivno energijo in veseli me, da smo stopile skupaj in se odločile, da si ne bomo metale kolen pod noge (kar se zadnje čase dogaja pri lepotni blogerski sceni, kar me precej žalosti in tudi to je eden izmed razlogov, poleg materinstva seveda, da sem se od te scene malce distancirala, saj se mi ne da in niti nimam ne časa ne volje ukvarjati se z ljubosumjem drugih blogerk. Mnenja sem, da mora vsaka delati na sebi in vsebini svojega bloga in le tako je lahko uspešna, blatenje drugih blogerk pa ji poti navzgor zagoto ne bo omogočilo).

Obe okrogli mizi sta bili odlični in verjamem, da sta marsikateremu blogerju (oz. blogerkam, saj smo včeraj res prevladovale) marsikaj razjasnili in odgovorili na marsikatero vprašanje. Vsaj zase lahko rečem, da sem tako od okrogle mize s podjetji kot tiste s popularnimi blogerji pridobila veliko koristnih informacij, ki mi bodo pomagale pri gradnji mojega bloga v prihodnje. Dobila sem potrditev, da sem se glede sprememb na blogu pravilno odločila. Vem, kaj si želim v prihodnje za svoj blog in polna sem idej, kako bi to izpeljala. Blog bo odraz mene in tako bo tudi z lepotnimi objavami (čeprav marsikatera ne bo pisana mamicam na kožo). 

Včerajšnja sobota je bila dan zame. Dan, ko sem lahko bila sproščena, ko sem lahko brez "motnje" počela stvari, ki me veselijo, ko sem se lahko po dolgem času z nekom v miru pogovorila in po dolgem času v miru uživala v hrani. :P Baje Neji brez mene ni nič manjkalo in me ni niti pogrešala, tako da je bila včerajšnja sobota res win-win za celotno našo družino. Zame pa je bil dan več kot odličen, saj sem lahko spet poklepetala s puncami, ki jih že dolgo nisem videla in spoznala kar nekaj novih ljudi, tudi osebe, za katere bi si najmanj mislila, da jih bom spoznala na konferenci, a sem izjemno vedela, da sem jih. Ko pa še izveš, da marsikdo pogreša tvoj lepotni blog oz.tvoje lepotne objave, pa se ti itak začne srce topiti in ti solze stopijo v oči.

Nikar pa se ne pozabite vrniti na blog jutri, saj za vas pripravljam objavo z razlogi, zaradi katerih vam je lahko žal, če ste Blogsi zamudili. ;)

P. S. Ne pozabi prebrati objav drugih mami blogerk: 
Mami blogerke
Dijana Krička
Mami na vrtu
Misija: mamica
Ljubka misel
Fulkulmami
Samo mama
Izberi modro
The Millennial Blonde

1 komentar

  1. Mami vesela sem zate, za tvoj prost dan, kako ga mamice potrebujemo , resnično zelo. Vesela, ker si uživala, se imela lepo in ker si si potrdila vse svoje dvomi o poti tvojega bloga. Vesela sem, ker se mami blogerke tako podpiratate, držite skupaj in ste si v oporo. Beauty blog scena je postala malce naporna, odvisno kako jo vzameš, jaz nekega pritiska ne občutim, ker sem se distancirala in šla malo po svoje, marsikomu naravno in ekološko ni zanimivo, verjetno večina punc, ki me je prej brala me sedaj ne, ampak meni pa je odkrivanje tovrstne skin care nege nekaj res vau, učenje o sestavinah še bolj. Toliko novega znanja sem si pridobila v poletnem času. Ni pa več isto kot pred dvema letoma na naši sceni, ko si res čutil nek konekt, podporo. :), jaz se bom kar svoje poti držala, tistega, kar je meni všeč, ker me veseli in bo vse super. Tako, da sem vesela zate in za tvoje odločitve. Naj bogato obrodijo in samo pogumno naprej. :) Blogsi sem pa spremljala preko instagrama in res vidim, da ste se meli ful luštno in zanimivo. .

    OdgovoriIzbriši

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.