Nov izziv: Junijski blogNov mesec, nov izziv
V sredini maja sem si zadala izziv vikend na off brez družbenih omrežij, ki se je zavlekel skoraj do konca meseca, zato sem bila zadnja dva tedna zelo malo aktivna tako na blogu kot družbenih omrežjih. Za mesec junij pa sem si zadala ravno drugačen izziv - vsak dan želim spisati novo objavo. Izziv sem poimenovala "Junijski blog". Zakaj? Ker sse nisem spomnila ničesar bolj zanimivega. ;P

30 dni, 30 objav
V juniju nameravam objaviti 30 objav, razmišljam pa o različnih tematikah. Ne samo, ker me zanimajo različne stvari, pač pa si za vsakodnevne objave želim raznolikosti. To ne bodo le objave Mamine pisarije, kjer razmišljam o stvareh, ki se mi dogajajo, pač pa bodo tudi objave z nasveti, recepti, DIY izdelki ... In še čem. ;)

Mi bo uspelo?
Upam, da mi bo. Na blogu imam namreč narejenih čez 50 osnutkov, ki sem jih začela pisati, a nikoli dokončala. Nekateri niso več aktualni, tako da verjetno tudi ne bodo nikoli objavljeni, s tem izzivom pa želim dokončati vsaj nekaj objav in seznam skrajšati. Da ne omenjam vedno novih idej za objave. Pisati želim objave, v katerih uživam, če pa bom slučajno začutila, da sem pod pritiskom, da objavo pišem iz nuje zaradi izziva in ne zato, ker bi v pisanju uživala, če mi spisano ne bo všeč, si bom vzela en dan pavze ali pa z izzivom kar zaključila. Kar se tiče pisanja vsak dan in časovnih omejitev, pa v tem ne vidim težav, saj objave vedno pišem ob večerih, ko Neja spi.

No, pa začnimo. :) Se beremo.

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.