I'm back?Že precej časa je minilo, odkar sem nazadnje spisala objavo za ta blog. Osamljen sameva v blogerski sferi in čaka, da se spet spomnim nanj. Že večkrat sem začela pisati novo objavo, v kateri bi pojasnila, zakaj nič ne pišem, a objava stoji in prave besede kar ne pridejo z jezika.

Po Nejinem rojstvu se je moje življenje precej spremenilo. Ne samo življenje, tudi prioritete in zanimanja. Še vedno obožujem kozmetiko in ličenje. Drži pa, da je ne kupujem več tako pogosto in tudi ličim se ne vsak dan. Ravno včeraj sem spet stala v Müllerju pred stojali in si ogledovala nove izdelke, nikakor se pa nisem mogla odločiti, da bi kaj kupila, čeprav sem se hotela pocrkljati. Zakaj? Preprosto, ker ničesar posebnega ne potrebujem, saj imam v predalih še vedno kar nekaj izdelkov, ki še čakajo na testiranje. In zato bodo najprej prišli na vrsto ti.

Dolgo sem se spraševala, na kakšen način želim nadaljevati z lepotnim blogom. Na začetku sem lepotni blog hotela združiti z mami blogom, a žal ni šlo tako, kot sem si zamislila, zato sem ustvarila dve različni strani. Morda se kdaj v prihodnosti spet združita, kdo ve? :) Nikakor si ne želim, da bi Taya's Blog zamrl, zagotovo pa bo prišlo do nekaterih sprememb.

Prva bo, da bo verjetno večina objav v slovenščini. Čeprav vem, da to pomeni, da nekateri bralci, ki so me do sedaj spremljali, ne bodo mogli več brati bloga, pa se v slovenščini lažje izražam in objave tudi hitreje spišem. Koliko objav bom napisala, ne vem. Včasih bodo morda štiri na teden, včasih pa ena na mesec. Blog je nekaj, kar me veseli, a ne bom dovolila, da me obremenjuje, zato si nekih mejnikov ne mislim postavljati. Tudi objave bodo verjetno drugačne in ne bo več toliko klasičnih ocen s swatchi kot doslej, ker so mi te objave res jemale ogromno časa, ki ga sedaj zanimivejše porabljam. Bo pa zagotovo padel kak komentar o posameznem izdelku in kako sem zadovoljna z njim. Fotografije žal ne bodo nič posebnega. Večinoma niti nimam časa postavljati neke zanimive scene, hkrati pa bi jo Neja itak v sekundi razmetala, saj slikam na tleh. Odkar se plazi, je je vsepovsod polno. :)

Pri blogu se ne želim omejevati in ničesar ne želim obljubljati. Pisala bom, ko bom imela o čem pisati in pisala bom tako, da se bom v objavah našla. Zagotovo bodo padli kaki favoriti, pa tudi makeup lokov ne bo manjkalo. Za začetek sem se odločila, da potestiram vse izdelke, ki jih še nisem uporabila. Akcijo testiranja bom izvedla tako, da bom vsak dan testirala en izdelek. Začela bom s šminkami. En teden bom testirala 7 različnih šmink in naslednji teden sporočila rezultate. Nekaj podobnega bom naredila tudi s tekočimi podlagami in maskarami. Spremljate me lahko tudi na Instagramu, kjer bom v Instastoryu vsakodnevno poročala o rezultatih.

Hkrati bi pa rada izkoristila tole objavo in vas povabila na ogled mojega novega bloga Mamiland, ki je mami in lifestyle blog in kjer trenutno objavim vsak dan novo objavo.
Blog: www.mamiland.si
Facebook: https://www.facebook.com/mamilandblog/?ref=bookmarks
Instagram: https://www.instagram.com/mamilandblog/

Upam, da boste ostale še naprej z mano, hkrati vas pa vabim, da mi sporočite, kakšne objave bi rade brale na blogu. Morda kaj poletnega, objavo, prilagojeno mamicam ...? 

Hvala za pozornost!

4 komentarji

 1. Welcome back Taja! Tvoje objave na tem blogu zelo pogrešam, kljub temu pa te popolnoma razumem zakaj nisi tako več aktivna. Verjamem, da ti nobena od bralk ne more zameriti, saj imaš čudovito majhno štručko, kateri posvečaš pozornost. Kljub temu, da še nisem mama pa zelo rada preberem tudi kakšno objavo z mami bloga.

  xx

  OdgovoriIzbriši
 2. Se že veselim tvojih makeup lookov. :D Vsekakor ne pusti, da te bloganje obremenjuje. Naredi si tako, da ti bo v veselje. Jaz bom z veseljem prebrala tvoje objave ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Te berem tudi na Mamiland blogu, pa vseeno malce pogrešam objave na tem blogu :D Ampak, tako kot je Petra napisala, naj te to ne obremenjuje, piši ko boš imela čas in motivacijo, vseeno za kateri blog, bom vse prebrala :D

  OdgovoriIzbriši