Dojenčkov dnevnik: Nejin 26. tedenKoliko sem stara: 26. tednov

Spanje: Pri spanju nadaljujemo z ritmom iz prejšnjega tedna - Neja zaspi nekje okrog osmih med dojenjem in tudi zjutraj se zbuja okrog osme ure, vendar ne prespi cele noči v kosu, saj se ponoči pogosto zbuja. Ker se mi res ne da tolikokrat vstajati ponoči, jo po tistem, ko se prvič zbudi, pustim na postelji in tako spi med nama. 

Aktivnosti: Ker je lepo vreme, z Nejo veliko časa preživljava zunaj. Sprehodi so obvezen del najinega dneva, saj pašejo tako njej kot tudi meni. Na sprehode pa radi zahajava tudi, ker podnevi še vedno najlažje zaspi v vozičku. 

Zanimivosti: Neja je odkrila, da glasu nima samo za "govorjenje", pač pa je lahko tudi bolj glasna in zadnje čase jo je res slišati po celi hiši. Med oglašanjem je začela delati "apff" in medtem pljuvati slino. Po navadi to počne, ko bi rada kaj dosegla in nama z Erikom je prav zabavna. Večino dneva preživi na tleh, na trebuhu. Počasi se začenja tudi že premikati z mesta. Seveda se ne plazi po štirih, ampak se potegne naprej po vojaško. Najbolj jo zanima, kaj skriva naša omara. :)

Valentinovo fotografiranje: Na Pinterestu sem našla nekaj luštnih idej za valentinovo fotografiranje dojenčka in se odločila, da bova z Nejo posneli nekaj fotografij za družinski album. Idej je bilo res ogromno, a ker Neja še ne sedi, so prišle v poštev take, kjer leži ali pa je na trebuhu. Za fotografiranje sem pripravila dve sceni. Fotografije, ki sva jih posneli, so mi bile noro všeč. Pri drugi sceni se je že malce naveličala fotkanja, saj je bila utrujena, tako da sva hitro zaključili. Popoldan, ko je prišel domov ati, sva uresničili še eno idejo za fotografiranje, ki sem jo imela v mislih že nekaj časa, a nisem bila prepričana, kako bo izpadlo. Nejo sem z rdečo šminko polupčkala po celem telesu, potem pa naredila nekaj fotk. Ker je bil ati z nama in je med fotkanjem zabaval Nejo ter skrbel, da roke niso pristale v ustih (da ne bi jedla šminke, ki jo je med fotkanjem uspela razmazati). Uspele so čudovite fotografije, na katere sem res ponosna. Čiščenje po fotkanju pa je bilo tudi zabavno, haha. :D


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.