Spomladanska lista želja za Nejo


Tole objavo imam v osnutku pripravljeno že dva meseca, a mi je nekako ušlo iz glave, da bi jo objavila. Sicer bi bilo sedaj že bolj primerno, da bi naredila poletno listo želja, toda tole vseeno objavljam, saj so na njej izdelki, ki so mi padli v oči, nekateri pa so primerni tudi za druge letne čase.

  1. Roza obleka, C&A, 15 € - tale obleka mi je padla v oči, ko sem po internetnih straneh trgovin, ki so fizično prisotne tudi pri nas, brskala za oblekami, ki bi bile primerne za krst. Najprej sem jo mislila obleči v roza obleko z belimi dodatki, a se je na koncu izšlo drugače. Na žalost pa te obleke v našem C&A-ju nisem našla.
  2. Svečana roza obleka, C&A, 15 € - v to obleko sem se takoj zaljubila in bi bila popolna za krst, a je v naši trgovini C&A niso imeli.
  3. Kapa s šiltom, H&M - pomlad je tu, še malo, pa bo poletje, to pa pomeni večjo izpostavljenost soncu. Tale kapa mi je najbolj padla v oči zaradi prečudovitih rožnih vzorcev.
  4. Tunika, H&M - obožujem modro barvo na Neji, kar nekaj oblačil ima v tej barvi. Tale tunika izgleda prav svečano in bi bila super za kakšna družinska srečanja, Neje pa ne bi motila pri plazenju (kot ji znajo biti na poti oblekce, ki jih ima cel kup, a mame to ne bo ustavilo, da je ne bi oblačila v njih :P).
  5. Roza pajacek, H&M, 19,90 € - tale pajacek sem ji kupila za krst in res lepo izgleda na njej. 
  6. Pajacek, Nitka, 27 € - joj, kako je luštkan tale pajacek. Na Neji bi izgledal prečudovito. Sem pa naročila enega drugega, ga pokažem, ko prispe.
  7. Headband Sparkle 01, Owlie Bowlie, 20,90 € - občudujem te ročno izdelane trakce s pentljami. 
  8. Parka, H&M, 24,90 € - tole parko sem imela zelo dolgo nagledano, a je nisem vzela, ker nisem bila prepričana, katera številka ji bo prav spomadi, saj je Neja hitro prerasla posamezne številke (moja želja pa je bila, da bi jo lahko Neja nosila tudi jeseni), a na koncu so v naši H&M trgovini ostale le še majhne številke.
  9. Mokasini Dalia Hot Pink, Mia&Mika, 38,90 € - v te mokasine sem se zaljubila, ko sem jih videla na Instagram profilu ustvarjalke. Navdušili sta me tako oblika kot barva.
  10. Slamnik, H&M, 6,99 € - slamnik, ki bo poleg kape služil kot odlična zaščita pred soncem, čeprav dvomim, da bo ostal dolgo na mestu, ker Neja ne mara ničesar na glavi in si vse potegne dol, tudi trakove in kape. 

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.