Nedeljsko popoldne, zvončki in tortica


Po ne preveč lepo soboti sem se v nedeljo počutila dosto boljše, zato sem se odločila, da se malce razvajam. Da, sama sebe, hihi. Ker je Neja popoldan zadremala za kar dve uri in pol, sem si ta čas vzela zase. Vzeti si čas zase pri meni pomeni v miru si naličiti obraz in testirati nove izdelke za lepotni blog. Ti trenutki so redkejši, kot so bili včasih, in zato toliko bolj cenim, ko imam dovolj časa za njih. Kajti makeup, ki ga ustvarjam za blog, ni mami videz, ki ga ustvarim v 10 minutah, pač pa videz, za katerega porabim tudi uro in pol. Da je vse tipi topi. :)

Če že sobote nismo mogli preživeti nekje zunaj, smo se odločili, da izkoristimo nedeljsko popoldne. Sicer ni bil najlepši dan, ker je pihal močan severnik, toda na hitro smo skočili do travnika v sosednji vasi, kjer je rastišče rdečega zvončka. Na hitro sem naredila nekaj fotk zvončka, nato pa poslikala še Nejo. Ker je pošteno pihalo, smo se odločili, da se gremo pogret na eno kavo. Čeprav sem še en dan prej bruhala, se mi je že noro luštala tortica, zato smo se odpravili v Metropol v Beltince, kjer sem se posladkala z ledenim vetrom, moj dragi pa z bananino torto. Neja je seveda morala raziskati vse, kar je bilo na mizi in opozarjati nase, da jo je vsa gostilna slišala, ampak taka pač je, ko je kje vse novo za njo. 

Čeprav je bil dan premika ure in sem pričakovala, da Neja dolgo ne bo zaspala, je ob osmih že spala kot top. Če se že vikend ni izšel po načrtih, pa je bila nedelja kljub vsemu lepa.Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.