Top 11 negovalnih izdelkov leta 2016

Januar se počasi poslavlja, meni pa še ni uspelo spisati objave o najljubših izdelkih prejšnjega leta. Čeprav sem preizkusila občutno manj izdelkov kot prejšnja leta, še posebej v zadnji četrtini leta, pa sem kljub temu našla kar nekaj draguljev. To so izdelki, ki so me navdušili in bodo moji spremljevalci tudi v prihodnosti.

Bocassy Clean&Tone tonik
Odličen tonik za suho kožo, saj se hitro vpije in koži nudi dodatno navlažitev. Čeprav je pakiranje s pokrovčkom na navoj dokaj priročno, sem ga prelila v stekleničko s špricalko, ki omogoča še lažji nanos tonika. 

Mirati gel za obraz
Izjemno nežen gel za umivanje obraza kože ne draži, dovolj pa je že en iztis goste gelaste strukture, da se izdelek lepo speni in očisti celoten obraz. Je eden redkih gelov za umivanje, ki kožo navlaži in jo čudovito pripravi za nanos ostalih izdelkov.

Bioderma Sensibio krema za obraz
Odlična krema za nego kože, saj je ne iritira, se hitro vpija, jo pomiri in naredi gladko. Čeprav gre za kremo z lahko teksturo, je primerna tudi za mojo suho kožo, saj jo lepo navlaži in moja koža po uporabi ne dobi občutka zategnjenosti.Še en izdelek kozmetike Mirati, ki me je popolnoma navdušil. Gostejša kremna struktura izdelka kožo na rokah nahrani in navlaži ter na njih pusti čudovit vonj po citrusih. Krema ne pušča mastnega filma, saj se hitro vpije.

Dvorec Trebnik Berry Pepper krema za noge
V nosečnosti, ko sem res ogromno prehodila, in pozneje proti koncu nosečnosti, ko so mi začele otekati noge, je bila ta krema v uporabi vsak dan. Krema z lahko formulo, ki se hitro vpije in daje tudi hladilen občutek, je poskrbela za čudovito počutje mojih nog v nosečnosti.

Nuxe Bio Beaute satenasto olje
Nuxe je znamka, ki zagotovo ve, kako se stvarem streže, kar se tiče olij za nego kože. Ob bok slavnemu Prodigieux se lahko postavit tudi Bio Beaute satenasto olje, ki se hitro vpije v kožo, jo navlaži, ne pušča mastnega občutka, pušča pa prečudovit vonj in lesk. 

Borotalco Intensive deodorant
Borotalco Intensive deodorant se je proti pričakovanjem izkazal za odličnega, saj preprečuje neprijeten vonj, intenzivno potenje in ne pušča belih sledi na oblačilih. Eden redkih deodorantov s kroglico, ki me prepriča, saj sem pristaš deodorantov v spreju. 


Herbio obnovitvena krema
Ko sem imela lani pozimi grozno suho in luskasto kožo na obrazu, je težave režila Herbio obnovitvena krema. Gre za mastno kremo, ki bi bila verjetno vsaki drugi koži pretežka, a na suhi se odlično obnese in tudi letos je top izdelek za bitko s suho kožo.

Zame osebno eden najboljših izdelkov leta 2016, ki sem ga kupila na zalogo, ko je DM sporočil, da ga bodo prenehali prodajati (in si, kot kaže, nazadnje premislili :)). Je eden redkih izdelkov, ki v celoti odstrani ličila, tudi tista najodpornejša. Že nekaj kapljic, ki jih nežno vmasiram v kožo (in po očeh) in nato umijem, je dovolj, da se ličila na koži raztopijo. Dodaten plus je, da izdelek kože ne iritira, jo pa pušča mehko in gladko.

Melvita cvetna vodica damaščanske vrtnice
Melvitina cvetna vodica je verjetno edini izdelek, pri katerem mi je vonj po vrtnici všeč. Odlično se obnese kot del rutine namesto tonika, saj kožo prijetno osveži in dodatno navlaži. 

Oriflame True Perfection Eye Illuminator
Tale krema za oči me je navdušila predvsem zaradi pakiranja s kovinsko kroglico, ki mojim očem vsako jutro daje zbujen videz. Je zelo nežna do kože pod očmi, saj je ne iritira, a jo navlaži in osveži.


Ni komentarjev