Nakupi za Nejo

Vsakič, ko odprem Nejino omaro, si rečem, da ji ničesar več ne kupim, saj ima ogromno oblačil (veliko sva dobili rabljenih, pa tudi novih kot darila prijateljev in sorodnikov), a potem me vsakič znova kaj premami. Če to niso popusti, je pa kakšna omejena ponudba kvalitetnih oblačil za nizko ceno. Verjetno poznana zadeva vsaki mamici, kajne?

Oblačila iz Lidla me preprosto navdušujejo s svojo kvaliteto in ceno. Pri njih najraje nakupujem hlače z visokim pasom, ki pokrijejo trebušček, so udobna in Neje okrog trebuščka ne tiščijo. Zelo sem zadovoljna tudi z bodiji in žabicami. V ponedeljek so imeli pri Lidlu spet ponudbo otroških oblačil in nisem mogla mimo tega, da ne bi vzela nekaj stvari. Kupila sem ji dvoje žabice, ki jih sedaj pozimi nosi pod hlačami. Zdi se mi, da tako hitro raste, da jih nosi mesec ali dva in že so ji premajhne. Vzela sem ji še kompleta bodijev in hlač. Sicer so njihova oblačila malce večja, kar pa mi je po eni strani všeč, saj nama najbolj prav pridejo na prehodu iz ene številke v drugo.


Še ena trgovina, mimo katere ne morem, je C&A. Zadnjič, po cepljenju, sem zavila v C&A, z namenom kupiti bodije s kratkimi rokavi, ki jih Neja sedaj nosi pod majicami in pulovri. Vmes sem med znižanimi izdelki našla še en pulover in bluzo in če me dragi ne bi priganjal, bi zagotovo kupila kak kos oblačila več. Bluzo sem ji že obleka in res ji super pristaja.

P. S. Bodi z napisom "Big kiss for mummy" je izbral dragi, kar me je čisto presenetilo, saj bi pričakovala, da bo izbral bodi z napisom za očeta. :P


Zdi se mi, da pri nas obstaja odlična ponudba otroških oblačil. Ne samo v trgovinah, na spletu (predvsem Facebooku) lahko najdete ogromno ustvarjalcev, ki šivajo otroška oblačila in tako svojemu sončku privoščite kak unikaten kos.

Poleg Lidla, kamor zagotovo najpogosteje zahajam, in C&A obožujem tudi oblačila iz H&M-a, Mane, Takka, Kika in Obaibija. Sicer me pri slednjem malce moti, da so številke oblačil manjše in tudi tisti ovratniki pri majčkah in bodijih niso najboljši, ker se stalno obračajo navzgor, a sama kvaliteta oblačil je res odlična.

Ker tako hitro raste (št. 50 je prerasla v enem tednu, 56 v treh, 62 pa v dveh mesecih), oblačila najraje kupujem, ko so znižana, rada pa jo oblačim tudi v malo večje številke, da jih ima večkrat oblečena. Vse, kar preraste, pa zaenkrat pridno shranjujemo za bodočega družinskega člana (če ne najinega, pa od mojega brata ali Erikove sestre).

Katere pa so vaše najljubše trgovine z otroškimi oblačili? 

1 komentar

  1. Jaz grem samo po en body, potem pa pridem domov polno založena. V C&A najdem ful veliko lepih stvari za otročka, ko so kakšni izdelki znižani imam prav uspešen in lep nakup. Se je pa težko upreti vsem lepim izdelkom. Tvoja srčika bo pa v tej prelepi rumeni čisto pomladna:)

    OdgovoriIzbriši

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.