5 razlogov, zakaj je bilo leto 2016 zame izjemno

Leto 2016 je bilo zame zagotovo izjemno leto. Ne toliko na blogerskem področju kot v zasebnem življenju. Tudi tu so bili prisotni vzponi in padci, a nekako so šle te negativne stvari mimo in mi niso ostale v spominu. 

V leto 2016 sem vstopila v blaženem stanju. Čeprav so bili prvi meseci naporni, saj mi je bilo konstantno slabo, je nosečnost eno najlepših obdobij v mojem življenju. Na srečo nisem imela nobenih zdravstvenih težav in sem bila celo nosečnost aktivna, tudi zadnji mesec. Nekako se mi zdi, da sva se z dragim v času moje nosečnosti še bolj povezala. Ogromno časa sva preživela skupaj, uživala, se razvajala, počela stvari, za katere sva vedela, da z majhnim otrokom nekaj časa ne bodo mogoče, in veliko sva se fotkala. Čeprav moj dragi ni največji navdušenec nad fotografiranjem, mi je vedno ustregel, saj je vedel, da želim čim več slikovnega materiala za spomin na te čudovite dneve.


Januarja sva se s soblogerko Petro (Adjusting Beauty) lotili organizacije dogodka za lepotne blogerke iz Pomurja. Čeprav ni šlo čisto vse po načrtih (Petra, saj veš, o čem govorim ;)), pa je dogodek uspel in je zaslužen za to, da smo se pomurske blogerke spoznale med sabo (in se nato pozneje podružile še na SummerMBeauty dogodku). Organizirati nek dogodek zagotovo ni lahko delo, a je po drugi strani zelo zanimivo, saj lahko od tega marsikaj odneseš. Občudujem vse, ki se lotevajo organizacije velikih dogodkov (I'm looking at you, Nika), saj niti organizacija manjšega dogodka, kot je bil Pomurje bloggers event, ni mačji kašelj.


Junija sem postala ambasadorka kozmetike Mirati. Na povabilo sem se odzvala čisto brez pričakovanj in bila ob razglasitvi rezultatov presenečena in hkrati vzhičena od veselja. Po drugi strani pa je me pri srcu tudi malce stisnilo, saj je delo ambasadorja odgovorna naloga. Zame ambasadorstvo ne pomeni samo promoviranja znamke, pač pa pomeni, da verjamem v njeno filozofijo in izdelke, hkrati pa ostajam zvesta sama sebi in delim iskreno mnenje. Na začetku sem se prav zbala, kako bom predstavljala izdelke, če mi ne bodo odgovarjali, a na srečo se to ni zgodilo. Seveda je nekaj malenkosti, ki mi ne odgovarjajo, a v celoti se mi zdi znamka Mirati odlična in ponosna sem, da sem njena ambasadorka.


Avgusta je postalo moje in Erikovo življenje noro in drugačno. Najini družini se je pridružila mala princesa Neja. Dokler nisem rodila Neje, si nisem mislila, da so tako močna čustva, kot jih čutim od takrat, sploh možna. Presrečna sem in priznam, da me je njeno rojstvo precej spremenilo. Če sem bila pred njenim rojstvom popoln odvisnik od družbenih omrežij, saj se je jutro začelo s pregledom vseh aplikacij, v katere sem prijavljena, pa jih odslej redko kdaj pogledam, čeprav si včasih mislim, da bi bilo boljše, če bi bila pogosteje aktivna, že zaradi promocije bloga.

Foto: Fotografija in snemanje Matej Vnuk s. p.

Čez dva meseca bo minilo 7 let, odkar blogam, in zadnjih nekaj mesecev nisem bila preveč zadovoljna s smerjo, v katero se je razvijal moj stari blog, tako da sem se novembra dokončno odločila za novo pot in nov blog, ki bi mi omogočal več svobode pri ustvarjanju. Čeprav je bilo težko zapustiti nekaj, kar sem gradila šest let in pol, pa imam sedaj, kljub temu da ne blogam več tako pogosto, dosti več zagona in idej za pisanje.

In kakšni so načrti za leto 2017? Razmišljam o prihodnosti, a ne delam velikih načrtov, saj je življenje z dojenčkom vsak dan drugačno in hitro zna priti kaj vmes. Za blog gojim nekaj želja, za katere upam, da mi jih uspe uresničiti, največ pa bom seveda gradila na sebi in svojem osebnem življenju.

6 komentarjev

 1. Čudovit zapis <3
  Šele zdaj vidim, kako sem vas pogrešala brati. Eden izmed načrtov za 2017 pa definitivno mora biti, da se zopet dobimo na kakšni kavici in da malo pocartam to vajino princesko, preden bo že sama tekala naokoli ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. <3
   Enako, upam, da boš letos pogosteje objavljala. :)
   Jaaa, komaj čakam, da se spet vidimo. <3

   Izbriši
 2. Super objava, res je prelepa princeska :) <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Sem prav z veseljem prebirala to objavo. Vem kaj si mislila za najin dogodek, ampak jaz ne bi nikoli nič spreminjala. Se mi zdi, da se iz vsega učimo in prav je tako. Je pa bil tudi meni dogodek všeč, ker sem prvič spoznala tudi druge blogerke, kar nas je nenazadnje še bolj povezalo :).
  Želim ti vse lepo v novem letu in uživaj s svojo družino. Mislim, da si je treba izborit več takšnih družinskih trenutkov. Blog in družbena omrežja so samo dodatek k stvarem, ki so resnično pomembna :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam, super je bilo, da smo se zaradi dogodka pomurske blogerke spoznale med sabo. :)

   Izbriši

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.