Swatch: BeYu Strobe&Define Palette


BeYu Strobe&Define palette The Contouring Revolution

Cena in dostopnost: 14,99 €, na voljo v slovenskih DM-ih

Vsebuje: bronzer za konturiranje, rdečilo, šimrast osvetljevalec, puder

Embalaža: Črna trpežna embalaža iz kartona, ki ima magneten način zapiranja. 

Formula: Vsi štirje izdelki imajo svilenkasto teksturo, ki pa se žal precej praši. Razen osvetljevalca, ki je šimrast, imajo ostali izdelki mat finiš. 

Pigmentacija in odtenki: Pigmentacija vseh štirih odtenkov je odlična. Bronzer je hladne rjave barve, rdečilo umazane breskvasto-oranžne barve, puder je nevtralen in precej svetel, medtem ko je osvetljevalec v odtenku bež barve.

Moja izkušnja: Sama sem po eni strani nad paleto navdušena, saj imam v njej vse, kar potrebujem za ličenje obraza (bronzer, puder, rdečilo in osvetljevalec), če odmislim tekočo podlago, všeč mi je pigmentiranost izdelkov in tudi sama embalaža, ki je tanka in tako priročna za v kozmetično torbico za potovanja. Na žalost pa pri bronzerju pogrešam sivkast podton, ki bi bolj ustrezal moji svetli polti. V tem oziru me je veliko bolj navdušila L'orealova paleta Infallible Sculpt, ki vsebuje bronzer s sivkastim podtonom. Zelo mi je všeč rdečilo, ki se super zabriše in lepo poudari ličnice. Tudi sam osvetljevalec mi je všeč, saj deluje zelo nežno. Nekako pa se ne morem navdušiti nad pudrom. Čeprav je svetel, mi nanesen čez tekočo podlago kot fiksator ne odgovarja preveč in ni mi všeč, kako izgleda na meni.
Pri nanosu bronzerja in rdečila se držim načela, da čopič potapkam po izdelku in ne zavrtim po njem, saj ga zna drugače končati preveč na ščetinah čopiča. Bronzer in rdečilo sta obstojna ves dan in čez dan le malo zbledita, osvetljevalec pa z moje kože izgine v nekaj urah.

Bi nakup ponovila? Če ne bi imela v kolekciji nobene palete, bi se zagotovo odločila za nakup tega izdelka, tako pa kljub temu da mi je paleta všeč, raje posegam po drugih izdelkih, npr. po že prej omenjeni L'Orealovi paleti ali pa Catrice Prime and Fine Contouring paleti, ki sicer ne vsebujeta rdečila, imata pa obe bronzer s sivkastim podtonom, ki mi je bolj všeč. 


*PR izdelek

Kozmetika MiratiŽe poznaš kozmetiko Mirati? Če redno spremljaš lepotne bloge ali pa si navdušenka nad naravno kozmetiko, verjamem, da si že slišala zanjo.

Zgodba kozmetike Mirati
Letos je kozmetika Mirati upihnila že drugo svečko. Izdelki so razviti v Sloveniji, sestavine pa prihajajo iz celega sveta. Kombinacija masla ghee, antioksidantov, naravnih sestavin in eteričnih olj koži zagotavlja zadostno količino vode, regeneracijo in obnovo kože, saj jo oskrbi s potrebnimi hranilnimi snovmi in vitamini. Izdelke pa odlikuje tudi inovativna embalaža, ki ne prepušča zraka, vsebino ohranja svežo dlje časa in pomaga iztisniti več vsebine, kot je to mogoče pri običajnih tubah. 

Kozmetiko Mirati odlikuje tudi dobrodelnost, saj vsaj 10 % dobička podarijo v dobrodelne namene.

Certifikat in nova embalaža
Kozmetika Mirati je trenutno pri nas edina znamka, ki se lahko pohvali s certifikatom Ecocert Greenlife. Ta certifikat so prejeli, ker je kar 99,3 % njihovih sestavin naravnega izvora, do 24 % pa jih izvira iz organske predelave. Sestavine in izdelki niso testirani na živalih, sestavine so pridobljene iz obnovljivih virov in njihovo embalažo je po porabi izdelka možno reciklirati. Sočasno s prejemom certifikata pa je šest izdelkov kozmetike prejelo novo, še lepšo podobo - rumeno barvo na embalaži je zamenjala bela, po novem pa jo odlikuje tudi znak Ecocert certifikata. 

Ambasadorstvo
Letos so pri kozmetiki Mirati med lepotnimi blogerkami izbirali tri ambasadorke, ki bi predstavljale njihovo znamko. Brez kakršnihkoli pričakovanj in v želji, da bi se vsaj enkrat srečala z njihovimi izdelki, sem se prijavila. In ostala popolnoma brez besed, ko sem dobila elektronsko sporočilo, da sem bila izbrana za ambasadorko. Prvi izdelek, ki sem ga testirala, je bila krema za roke (trenutno jo lahko osvojite v nagradni igri na moji Facebook strani), ki me je popolnoma navdušila. Kot ambasadorka sem preizkusila tudi vse ostale izdelke in moram reči, da nisem bila razočarana (seveda pa ima kot vsaka druga kozmetika zame tudi Mirati svoje pluse in minuse). 

Več o znamki Mirati si preberi na www.miraticosmetics.com.


"Ambasadorstvo zame pomeni, da verjamem v znamko, ki jo predstavljam, verjamem v njene izdelke in filozofijo, hkrati pa ostajam zvesta sebi in svojemu mnenju."


 
Izdelki kozmetike Mirati se odslej nahajajo v novi, še lepši embalaži.