Swatch: BeYu Strobe&Define Palette


BeYu Strobe&Define palette The Contouring Revolution

Cena in dostopnost: 14,99 €, na voljo v slovenskih DM-ih

Vsebuje: bronzer za konturiranje, rdečilo, šimrast osvetljevalec, puder

Embalaža: Črna trpežna embalaža iz kartona, ki ima magneten način zapiranja. 

Formula: Vsi štirje izdelki imajo svilenkasto teksturo, ki pa se žal precej praši. Razen osvetljevalca, ki je šimrast, imajo ostali izdelki mat finiš. 

Pigmentacija in odtenki: Pigmentacija vseh štirih odtenkov je odlična. Bronzer je hladne rjave barve, rdečilo umazane breskvasto-oranžne barve, puder je nevtralen in precej svetel, medtem ko je osvetljevalec v odtenku bež barve.

Moja izkušnja: Sama sem po eni strani nad paleto navdušena, saj imam v njej vse, kar potrebujem za ličenje obraza (bronzer, puder, rdečilo in osvetljevalec), če odmislim tekočo podlago, všeč mi je pigmentiranost izdelkov in tudi sama embalaža, ki je tanka in tako priročna za v kozmetično torbico za potovanja. Na žalost pa pri bronzerju pogrešam sivkast podton, ki bi bolj ustrezal moji svetli polti. V tem oziru me je veliko bolj navdušila L'orealova paleta Infallible Sculpt, ki vsebuje bronzer s sivkastim podtonom. Zelo mi je všeč rdečilo, ki se super zabriše in lepo poudari ličnice. Tudi sam osvetljevalec mi je všeč, saj deluje zelo nežno. Nekako pa se ne morem navdušiti nad pudrom. Čeprav je svetel, mi nanesen čez tekočo podlago kot fiksator ne odgovarja preveč in ni mi všeč, kako izgleda na meni.
Pri nanosu bronzerja in rdečila se držim načela, da čopič potapkam po izdelku in ne zavrtim po njem, saj ga zna drugače končati preveč na ščetinah čopiča. Bronzer in rdečilo sta obstojna ves dan in čez dan le malo zbledita, osvetljevalec pa z moje kože izgine v nekaj urah.

Bi nakup ponovila? Če ne bi imela v kolekciji nobene palete, bi se zagotovo odločila za nakup tega izdelka, tako pa kljub temu da mi je paleta všeč, raje posegam po drugih izdelkih, npr. po že prej omenjeni L'Orealovi paleti ali pa Catrice Prime and Fine Contouring paleti, ki sicer ne vsebujeta rdečila, imata pa obe bronzer s sivkastim podtonom, ki mi je bolj všeč. 


*PR izdelek

Ni komentarjev