Kozmetika MiratiŽe poznaš kozmetiko Mirati? Če redno spremljaš lepotne bloge ali pa si navdušenka nad naravno kozmetiko, verjamem, da si že slišala zanjo.

Zgodba kozmetike Mirati
Letos je kozmetika Mirati upihnila že drugo svečko. Izdelki so razviti v Sloveniji, sestavine pa prihajajo iz celega sveta. Kombinacija masla ghee, antioksidantov, naravnih sestavin in eteričnih olj koži zagotavlja zadostno količino vode, regeneracijo in obnovo kože, saj jo oskrbi s potrebnimi hranilnimi snovmi in vitamini. Izdelke pa odlikuje tudi inovativna embalaža, ki ne prepušča zraka, vsebino ohranja svežo dlje časa in pomaga iztisniti več vsebine, kot je to mogoče pri običajnih tubah. 

Kozmetiko Mirati odlikuje tudi dobrodelnost, saj vsaj 10 % dobička podarijo v dobrodelne namene.

Certifikat in nova embalaža
Kozmetika Mirati je trenutno pri nas edina znamka, ki se lahko pohvali s certifikatom Ecocert Greenlife. Ta certifikat so prejeli, ker je kar 99,3 % njihovih sestavin naravnega izvora, do 24 % pa jih izvira iz organske predelave. Sestavine in izdelki niso testirani na živalih, sestavine so pridobljene iz obnovljivih virov in njihovo embalažo je po porabi izdelka možno reciklirati. Sočasno s prejemom certifikata pa je šest izdelkov kozmetike prejelo novo, še lepšo podobo - rumeno barvo na embalaži je zamenjala bela, po novem pa jo odlikuje tudi znak Ecocert certifikata. 

Ambasadorstvo
Letos so pri kozmetiki Mirati med lepotnimi blogerkami izbirali tri ambasadorke, ki bi predstavljale njihovo znamko. Brez kakršnihkoli pričakovanj in v želji, da bi se vsaj enkrat srečala z njihovimi izdelki, sem se prijavila. In ostala popolnoma brez besed, ko sem dobila elektronsko sporočilo, da sem bila izbrana za ambasadorko. Prvi izdelek, ki sem ga testirala, je bila krema za roke (trenutno jo lahko osvojite v nagradni igri na moji Facebook strani), ki me je popolnoma navdušila. Kot ambasadorka sem preizkusila tudi vse ostale izdelke in moram reči, da nisem bila razočarana (seveda pa ima kot vsaka druga kozmetika zame tudi Mirati svoje pluse in minuse). 

Več o znamki Mirati si preberi na www.miraticosmetics.com.


"Ambasadorstvo zame pomeni, da verjamem v znamko, ki jo predstavljam, verjamem v njene izdelke in filozofijo, hkrati pa ostajam zvesta sebi in svojemu mnenju."


 
Izdelki kozmetike Mirati se odslej nahajajo v novi, še lepši embalaži.


Ni komentarjev