Wet n Wild 1 Step Wonder Gel Nail Polishes


Zadnji dve leti (mogoče je že dlje, a kdo bi si uspel zapomniti, kdaj so se začele katere novosti :P) je med znamkami izredno popularno kopiranje formul lakov za geliranje. To pomeni ustvarjanje izjemno pigmentiranih formul z odlično prekrivnostjo in visokim zaključnim sijajem, ki za sušenje ne potrebujejo UV lučke. Kot velika ljubiteljica lakov s kremnim finišem sem nad tem seveda navdušena, saj so ti laki po navadi res odlično pigmentirani, nanašajo pa se preprosto kot maslo na kruh.

V kolekciji imam že kar nekaj lakov s tako formulo, nad večino sem itak navdušena (ampak jaz itak ne rabim dosti, da me lak navduši, le krasen odtenek in dobro mazljivost :)), pred kratkim pa so se ji pridružili še Wet N Wild laki iz kolekcije 1 Step Wonder Gel Nail Color. Kolekcija vsebuje 24 odtenkov, ki naj bi zdržali do dva tedna. Kar pa je po mojem mnenju rahlo pretiravanje. Ali pa imate čudežne nohte. Ker pri meni sta že dva dneva ogromno, če lak na mojih nohtih zdrži še tretji dan, pa je že praznik. 

Stekleničke v odtenku laka, ki pa so malce zgrešene, saj nobena barva ni podobna dejanskemu odtenku laka, odlikuje širok, rahlo zaokrožen sploščen čopič, ki se odlično prilega mojim nohtom in zagotavlja enostaven nanos. Formula je odvisna od odtenka. Medtem ko so nekateri dovolj pigmentirani za en nanos, spet drugi potrebujejo najmanj tri sloje.  Steklenička laka vsebuje 7 ml, na voljo pa je v spletni trgovini Click2Chic za 2,99 €

Coral Support je koralen lak s kremnim finišem in malce gostejšo formulo. Za swatche sem uporabila 2 nanosa. 


Condensed Milk je rahlo razočaranje v tej kolekciji, saj sem pričakovala dobro prekriven bež lak, na žalost pa je precej prosojen in sem za popolno prekrivnost uporabila tri debelejše sloje. Debelejši sloji pa takoj pomeni daljši čas sušenja.


Bye Feluschia! je šimrast odtenek v barvi fuksije. Sicer je prekriven že v dveh slojih, a sem za swatche vseeno uporabila tri, za lepši izgled na fotkah. Drugače pa je tale eden mojih najljubših (poleg koralnega) iz te kolekcije, pa niti nisem velika ljubiteljica lakov, ki dišijo po pink barvi.


It's Sher-Bert Day je klasičen temnejši roza odtenek s kremnim finišem. Tale lak pa je tudi krivec, da sem ugotovila, da laki v steklenički niso iste barve kot embalaža na steklenički, saj sem pričakovala, da bo tale izgledal kot odtenek brusnice in ne klasične roza barve. Za swatche sem uporabila dva nanosa, saj ima res odlično formulo, ki se super nanaša.


Left Marooned je temno rdeč lak s kremnim finišem, ki za popolno prekrivnost potrebuje dva nanosa s čopičem.


Crime of Passion je klasičen rdeč odtenek. Ima odlično prekrivno formulo, saj bi zadostoval že en sloj, vendar sama vedno raje uporabim dva (tudi zaradi obstojnosti, saj se vsak lak po enem nanosu dosti hitreje okruši). 


V paketu sta prispela dva Bye Feluchsia! odtenka, zato bom eno izmed vas razveselila z novim lakom. Izpolni spodnjo prijavnico. Čas imaš do 22. novembra. Nagrajenka bo objavljena v tej objavi in obveščena po elektronski pošti. Srečno!

EDIT: Nagradna igra je zaključena. Lak prejme Tjaša Merklin. 
*Objava je nastala v sodelovanju s Click2Chic.

Ni komentarjev