Novembrskih top 5


Inglot paleta senčil
Novembra sem za ličenje oči najpogosteje posegala po Inglot paleti, ki je sestavljena po sistemu "freedom system", kar pomeni, da si lahko sama izbereš pet senčil in iz njih sestaviš paleto po svojem okusu. Največkrat so na mojih vekah pristala srednja tri senčila Pearl 452, AMC Shine 12 in AMC Shine 43. Ustvarjala sem res preprost izgled z zlato čez celotno veko, rjavo v pregibu očesa in burgundsko rdečo v zunanjem kotičku očesa. Inglot senčila so izjemno pigmentirana in dolgo obstojna.

BeYu Stay Matt Makeup Base
Izdelek s svilenkasto teksturo se prekrasno zabriše v kožo in omogoča lažji nanos tekoče podlage. Sama sem se vanj zaljubila ravno zato, ker čez njega tekoče podlage kar polzijo po koži (precej težav sem imela s Catrice HD Liquid Coverage podlago, ki se je na moji koži noro svaljkala, čez tole podlago pa se je nanašala dosti lažje in brez svaljkanja). 

Trend It Up Holo Dimension lak 050
Gre za prečudovit bronast metalik lak  s čudovito formulo, ki omogoča preprost nanos in je prekriven v dveh slojih. Sicer ne vem, zakaj so ga poimenovali Holo, ker ne vsebuje nobenih holografskih bleščic. Ima pa bronaste in roza bleščice, ki na soncu res prečudovito izgledajo.

BeYu Beauty Queen Volume maskara
Maskara, od katere nisem pričakovala veliko, a me je s svojo teksturo navdušila, saj ni premokra, lepo definira trepalnice, jih loči, podaljša in jim da čudovit volumen. Obstojna je ves dan, se ne drobi, ne povzroča videza oči pande, samo odstranjevanje pa je z dvofaznim odstranjevalcem zelo preprosto. 

L'Oreal Infallible Sculpt paleta za konturiranje
L'Orealova paleta za konturiranje je hitro ukradla moje srce. Kremna bronzer in osvetljevalec sta pigmentirana ravno prav, da ne moreš pretiravati, vsaka, ki si želi močnejšega videza, pa ju lahko nadgradi. Zelo preprosto se zabrišeta v kožo, brez da bi se svaljkala, zafiksirana s pudrom pa sta obstojna ves dan. 
Trend It Up lak v odtenku 50, fotografiran na soncu.
Za ta izgled sem uporabila izdelke, ki sodijo med moje favorite: Inglot senčila in BeYu maskaro na očeh ter L'Oreal paleto in BeYu bazo na obrazu. 

Ni komentarjev