Wet N Wild Wild Shine Nail Polishes

Wet n Wild Wild Shine laki so bili lansirani leta 1979, so pa še vedno eni njihovih najbolj prodajanih izdelkov. 27 odtenkov odlikuje izboljšana formula z več različnimi finiši. Okrogel tanek čopič z dolgimi ščetinami omogoča preprost nanos, k čemur pripomore tudi formula, ki ni pregosta ali preredka. Laki vsebujejo 12,3 ml, del kolekcije pa je tudi prozoren lak, ki se je izkazal kot odlična izbira za podlak, saj se hitro posuši, ne poudarja nepravilnosti na nohtu in tako omogoča lepši izgled laka, ki ga nanesemo čez. Super je tudi za samostojno uporabo, saj da nohtom lep in zdrav sijaj. Pri nas so laki na voljo v spletni trgovini Click2Chic  po zelo prijazni ceni, saj stanejo le 1,99 €. Kot zveste bralke verjetno že veste, obstojnosti ne komentiram rada, razen če me kak lak izjemno navduši, saj so po navadi na mojih nohtih laki obstojni do največ dva dni (ne glede na znamko in ceno) in tako je tudi s temi laki.


Ready to Propose je zlat lak s kovinskim finišem. Formula je malce redkejša, tako da so pri tankih slojih potrebni trije nanosi. Gre za vrsto formule, pri kateri čopiči po navadi puščajo sledi, vendar se da to rešiti s pazljivejšim nanosom s čim manj potegi čopiča in nadlakom. Zagotovo bo tale odtenek odlična izbira za praznični čas, do katerega nas loči še malce več kot mesec dni (komaj čakam božične praznike, ki jih bom letos prvič preživela kot mama in moram reči, da se neznansko veselim prvega božiča naše princeske :D).


Who is Ultra Violet? je vijoličen lak s krem finišem. Za swatche sem uporabila dva sloja. Glede na to, da že dolgo nisem fanica vijoličnih lakov, me je tale odtenek prav navdušil, saj res izgleda čudovito na nohtih. Yo Soy je nude odtenek s krem finišem, prav tako prekriven v dveh slojih. Zadnjih nekaj dni obožujem nude nohte in pogosto posegam po tem odtenku. Na splošno so taki laki popolni kot podlaga za štempljanje ali risanje, vendar žal zadnje čase za to primanjkuje časa (tale odtenek bi bil zagotovo popoln kot podlaga za jesensko manikiro). 


French White Cream je ber krem lak. Ni slab bel lak, vendar mojega ljubšega Essence Wild White Ways ni presegel, saj sem yanj potrebovala tri sloje, Essencov pa je prekriven že po dveh. Ste že preizkusile Wet n Wild Wild Shine lake? Kakšni se zdijo vam? Hvala za pozornost!
*PR izdelki

3 komentarji

 1. Vedno občudujem kako lepe nohte imaš in kako lepe swatche narediš :) Zlati lak je najlepši, prav za praznični čas, ki prihaja :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja, res obvladaš se pridružujem Lani <3

  Vijoličen je top!

  OdgovoriIzbriši
 3. If you are looking for a partner in Dubai then you are at right place for right purpose. Keeping in view your feelings, we hire some beautiful call girls in Dubai who can be your partner and give you satisfaction more than others. Call girls in dubai
  whatsapp call at /+971-564-314-254

  OdgovoriIzbriši