SummerMBeauty Event

Čeprav je minil že skoraj en mesec od dogodka SummerMBeauty, mislim, da si zasluži objavo tudi na mojem blogu, saj je šlo za odlično organiziran in izpeljan dogodek s strani štirih blogerskih kolegic. Mislim, da se še nikoli nisem tako hitro prijavila na noben dogodek, saj sem odpisala v momentu, ko sem prejela sporočilo o dogodku.

Vznemirjenje je bilo toliko večje, ker je šlo za prvi blogerski dogodek v Mariboru. Končno se stvari v tej smeri premikajo na bolje. Namreč, večina dogodkov se odvija v Ljubljani in na žalost se zaradi visokih stroškov in predolge poti čisto vsakega ne morem udeležiti, čeprav bi bila rada večkrat prisotna na njih. Bo pa moje poročilo o dogodku bolj kratko, saj verjamem, da ste o njem veliko prebirale že na drugih blogih. 

Razgled. 

Dogodek se je odvijal v soboto, 4. junija, s pričetkom ob treh v baru Luft. Organizatorke Sindi (Sindiana Jones), Aleksandra (Aleksandra Rose), Nina (LunxxChi) in Ajda (Nyx's Beauty Blog) so nas že na začetku pozdravile z ogrlico z našimi imeni in imeni blogov ter prvimi lepotnimi dobrotami. Čakala nas je tudi pijača dobrodošlice aka penina, ki pa sem se je sama izognila iz saj-že-veste-katerega-razloga. ;) Na srečo so bile organizatorke zlate in so mi priskrbele brezalkoholno pijačo za pijačo dobrodošlice. Hvala še enkrat, punce. Dogodek je povezoval Tim Kores Kori, ki nam je več kot enkrat zvabil nasmeh na ustnice. Po začetnem klepetu smo začele s prvo delavnico, na kateri nam je Sabrina Vidovič predstavila tehniki konturiranja in osvetljevanja. Po prvi delavnici nas je čakala predstavitev nekaterih sponzorjev dogodka. Alpstories so nam na začetku predstavili nov program, po katerem si bo lahko vsak ustvaril svojo personalizirano kozmetiko, potem pa smo se sprehajale od stojala do stojala in se spoznavale z različnimi znamkami. Punce so poskrbele za nas tudi z odličnimi limonadami luftarica in prigrizki, tako da so res mislile na vse. Za nas so pripravile tudi štiri nagradne igre, v katerih smo lahko sodelovale z objavami fotk na Instagramu. Moram priznati, da sem bila izjemno presenečena in počaščena, ko je ena izmed mojih fotk prejela nagrado. Za konec smo poslušale še predavanje o permanentnem makeupu

Foto: Ajda Volovšek.
Organizatorke Ajda, Aleksandra, Sindi in Nina.
Neža v akciji. :)

Dan je bil čudovit, čeprav moram priznati, da mi je bilo vse skupaj bolj naporno, kot sem pričakovala. Namreč, v Luftu je bilo vroče in kot nosečnica še slabše prenašam vročino kot prej, po drugi strani pa mi je bil modrc v napoto že po eni uri dogodka, saj modrc s kostjo v sedmem mesecu nosečnosti, ko je buši velik in je prisotnega veliko sedenja, ni najbolj priporočljiv (kaj naj, nečimrnost je zmagala, dojke mi pač najlepše izgledajo in stojijo v takih modrcih :P).

Foto: Larisa Golob.
Foto: Matjaž Malenšek.
Je treba redno posodabljati socialna omrežja. :P
Foto: Matjaž Malenšek.
Foto: Miša Margan.

Na koncu bi se rada zahvalila vsem štirim organizatorkam za odlično izpeljan dogodek in upam, da nas drugo leto spet čaka poletno druženje v Mariboru. Hkrati se zahvaljujem tudi vsem sponzorjem za darilca, s katerimi so nas na koncu obložile organizatorke, da sem jih komajda pritovorila iz 11. nadstropja do avta (hvala bogu za dvigalo, po stopnicah mi ne bi nikoli uspelo). 

Sponzorji: 1001 dar, 4kidsandus, AlpStories, Aroma Herbal, Avon, Babushka, Brlogarka, Brutus Clothing, CD, DashBox, De Le Roi, Dvorec Trebnik, Essence/Catrice, Essentiq, Etre Belle, Everet, Glina, Guerlain, Henkel, Herbio, LCDM, Ličila.si, Luft, Mala Črna Oblekica, Malinca, Many loves by Sabrina, Matjaž Malenšek, MediForma, Miša Margan, Nivea, Nives Versa Šorli, Paula’s Choice, Rosena, Sanolabor, Skin Truth, Soraya, Super Obrok, Tim Kores, Union, Venera Kozmetika, Vila Vita/Vital Market, Zelišča Cvetka, Zisha


Hvala za pozornost!

8 komentarjev

 1. Hehe, tudi jaz sem se prijavila takoj, ko sem prejela mail. :)
  Sicer pa dobra objava in zanimive fotke, imele pa smo se super. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Je bilo treba izkoristiti priložnost. :)
   Res smo se imeli super, upam, da kmalu spet kaj ponovimo. :)

   Izbriši
 2. Jaz tudi nise, dolgo razmišljala s prijavo. Res lepo, da se je nekaj dogajalo v Mariboru in tudi jaz komaj čakam naslednje leto :D.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, končno in upam, da bo to kmalu postal trend. :)

   Izbriši
 3. Joj, drugo leto moram prit <3 Da spoznam tiste, ki ne hodijo toliko v našo Ljubljano.

  OdgovoriIzbriši
 4. QUANTUM BINARY SIGNALS

  Get professional trading signals sent to your mobile phone daily.

  Start following our signals NOW & earn up to 270% per day.

  OdgovoriIzbriši