Nosečniško fotografiranje s fotolens.si


Končno je prišel ta dan. Dan za nosečniško fotografiranje. Že ko sem izvedela, da nosim pod srcem malo bitje, sem se odločila, da bova z dragim posnela nekaj fotografij s profesionalnim fotografom. Na Facebooku sem vedno občudovala fotografije, ki so jih posneli razni fotografi in se zaljubila v njih. Ker pa sem fotografije želela posneti pri nas, nekje v Pomurju, sem brskala po internetu in iskala fotografa iz Pomurja.

In ga našla. Na spletni strani fotolens.si. Fotolens.si je del Zavoda Korak naprej Murska Sobota, ki se nahaja v pritličnih prostorih hotela Zvezda in ponuja ogromno rabljene opreme za dojenčke in otroke. Z dragim sva tam kupila jajčko in res ponujajo samo dobro ohranjene izdelke po nizkih cenah. Pisala sem jim po elektronski pošti in se pozanimala o vsem, kar me je zanimalo. Ko sem dobila vse potrebne informacije, smo se dogovorili za kraj in datum fotkanja. 

Četrtek, 30. junij. Ura je 18.00. Dvorec Rakičan. Izjemno čudovit prostor za fotografiranje. Že ob prihodu so naju pozdravili konji, ki so nam delali družbo tudi med fotografiranjem in na koncu pozirali z nama. :) Dobila sva se s fotografom Alešem in njegovo ženo Leo, ki je snovala ideje za fotografije in najine postavitve. Takoj smo se ujeli in ura in pol fotografiranja je minila zabavno in v smehu. Dobila sva 30 prečudovitih fotografij, ki bodo prekrasen spomin na mojo prvo nosečnost. Danes delim z vami nekaj svojih najljubših. Zagotovo bo katera izmed njih krasila stene najinega doma. 


Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.