Razvajanje v tistih dnevih v mesecu z MeTime

Se ti je že kdaj zgodilo, da so prišli tisti dnevi v mesecu, ti pa doma nisi imela na zalogi niti enega vložka ali tampona? Meni neštetokrat. Še dobro, da mama ni tako pozabljiva kot jaz in jih je imela vedno na zalogi zame. Za take pozabljivke, kot sem jaz, pa je Youtuberka Tjaša Deu ustvarila prav posebno rešitev - škatlico za razvajanje ob dnevih menstruacije MeTime. Kako deluje vse skupaj? Preprosto. Na spletni strani www.metime.si izbereš paket, označiš, kdaj si nazadnje imela menstruacijo in nekaj dni, preden jo spet dobiš, ti poštar prinese paket na dom. Ker pa znajo biti tisti dnevi kar naporni in smo punce rade razvajane, te bodo v paketu pričakale tudi razne dobrote, ki ti bodo polepšale menstruacijo.

Na voljo so trije paketi:
  • nadomestni fant - gre za osnovni paket, v katerem dobiš samo higienski material (do 25 vložkov/tamponov), ob naročilu škatle za pol leta pa zanj plačaš 7,90 €.
  • premium paket - je najbolj priljubljen paket, v katerem dobiš do 25 vložkov/tamponov skupaj z najmanj 4 izdelki za razvajanje. Ob naročilu za pol leta je cena 13,90 €.
  • ultimate paket - tale je podoben paketu premium, s to razliko, da dobiš več (40) kosov higienskega materiala, ob naročilu za pol leta pa je cena 16,90 €.
Vse, kar je povezano s higienskim materialom, lahko izbiraš in kombiniraš sama po svojih željah. Na voljo imaš dve znamki vložkov (Always, Jasmin) in tamponov (Jasmin, O. B.) v različnih velikostih, tako da si lahko izbereš, kar ti bolj ustreza. Vsak mesec pa te bodo pri MeTime razvajali tudi z raznoraznimi dobrotami, od čokolade, do kozmetike, nakita ... Več o škatlici MeTime si lahko prebereš na www.metime.si.
Za moj blog je škatlico MeTime ocenjevala moja (bodoča) svakinja Saša. Kaj meni o njej?
"MeTime škatlica, škatlica za punce v tistih dneh v mesecu, ki niso ravno najbolj prijetni, je super zasnovana ideja. Prišla je k meni v pravem trenutku in me takoj spravila v dobro voljo. Ko odpreš mesečno škatlico in v njej zagledaš toliko stvari na enkrat je to nekaj nepopisnega. V kartonasti, lepo oblikovani škatlici se je skrivalo poleg izbranih higienskih vložkov (Jasmin) tudi zapestnica s srčkom, verižica z obeskom pustne maske, dišeče trdo milo, ki omamno diši po malini, vlažilni robčki Hello Kitty, ki so priročni in dišeči ter uporabni za vsak dan, Funky gumice katere so zelo popularne in ne lomijo las, Skittels bombončki, Tekanne čaji (Purify&Slim, Detox&Slim, Fit&slim), ki imajo blagodejne učinke in tvoje telo pomirjajo in čokolada z okusom mete, katera te v teh tečnih dneh pomiri in ti daje energijo – saj ti dnevi ne morejo miniti brez vsaj enega koščka čokolade. 
Če povzamem celotno škatlico, lahko samo povem, da sem nad njo navdušena in ji dajem en velik velik plus. Me je pozitivno presenetila in mi dala občutek, da tudi v dneh menstruacije lahko uživaš." 


MeTime pa so pripravili presenečenje tudi za vas, saj boste ob naročilu prejele 10 % popust, če boste vtipkale kodo "Taya" (koda je veljavna 3 mesece). 

Kakšna se vam zdi izdeja škatlice MeTime? Hvala za pozornost!
*PR izdelek

Ni komentarjev