Ocena bralk: Artistry Hydra-V maska za obraz

Danes imam za vas malce drugačno objavo, in sicer z vami delim pet ocen Artistry Hydra-V maske za obraz, ki so jih spisale bralke mojega bloga in o kateri sem pred časom pisala tudi sama. Punce so masko zadele v nagradni igri in porodila se mi je zanimiva ideja, da bi lahko vsaka spisala nekaj besed o svojih izkušnjah z njo, da dobite vpogled še z drugega vidika (oz. petih drugih), ne samo mojega. Uživajte v prebiranju njihovih ocen. :)

****

Imam mešano in mastno kožo na T predelih. Na začetku me je zmotila sama tekstura maske (preveč vse pacasto, lepljivo...); težko je bilo masko odstranit iz mrežic. Potem pa VAU..Maska me je pozitivno presenetila, saj je super delovala na moj obraz. Všeč mi je bil predvsem hladilni učinek. Na obrazu sem jo imela 10 min, nato sem jo odstranila in pustila delovati še 20 min ter na koncu obrisala "ostanke" z vlažilnimi robčki. Ker sem masko nanesla na obraz zvečer po čiščenju obraza, je bila po uporabi maske koža prijetno pripravljena na spanje. Zelo zadovoljna! :)

Avtorica: Tina Kreslin


****

Moja koža je zelo dehidrirana, zato sem z veseljem preizkusila Artistry Hydra-V masko. Svojo izkušnjo bom opisala s plusi in minusi :)
+ Maska je zelo prepojena s tekočino, ki ne kaplja in ne pada z obraza. 
+ Maska je dovolj velika in se prilega obrazu.
+ Koža je po uporabi navlažena, brez luskic in drobnih linij dehidracije.
+ Prestrašite lahko naključne opazovalce/družinske člane :)
- Maska ima dve foliji, ki ju je pred nanosom potrebno odstraniti. Maska je velika, zato se pri neprevidni odstranitvi folij začne lepiti skupaj.
- Odprtine za oči bi bile lahko večje. Ljudi z občutljivimi očmi bi maska lahko dražila.
- Ko masko odstranimo, na koži ostane lepljiv film. Meni je bil moteč, zato sem ga s kože sprala z vodo
Maska je imela zelo dober učinek na mojo dehidrirano kožo. Kljub temu pa se mi zdi, da nekako ne upraviči svoje ne preveč nizke cene.

Avtorica: Ina


****

Testirala sem masko Artistry.
Uporaba:
Naj najprej povem, da imam normalen tip kože, ki sem jo pripravila na masko tako, da se najprej obraz očistila (mleko, tonik) in nato uporabila masko, ki je delovala 10 minut. Nato sem masko odstranila preostanek pa vmasirala v kožo.

Delovanje:
Maska me med samim delovanjem ni nič pekla ali kaj podobnega menim, da je primerna tudi za občutljivo kožo. Moja koža je bila po uporabi občutno navlažena, bolj napeta ter mehka. Maska ima tudi zelo prijeten vonj. Tudi po nekaj dnevih ni maska sprožila nobenih izpuščajev, koža pa je bila še vedno občutno navlažena.

Embalaža:
Praktična in enostavna za odpiranje ter uporabo.

Končna ocena:
Maska Artistry je vredna nakupa in vsekakor primerna za tedensko uporabo.  Zelo sem zadovoljna z njenim delovanjem.
Če bi jo ocenila od 1 do 5 bi ji dala oceno 5.

Avtorica: Lea


****

Moja koža je nekje mešana, na določenih delih precej suha, definitivno pa ji primanjkuje vlage, zato sem bila maske nadvse vesela.
Masko sem nanesla po navodilih na obraz, čisto "padla not" med gledanjem filma in pozabila na masko, tako da sem jo imela na obrazu nekje dobro uro.
Že med samim začetkom oz. Medtem ko sem masko dajala na obraz se mi je zdela zanimiva, nevsakdanja, precej boljša od ostalih drogerijskih mask.
Po eni uri je odlično opravila svoje delo.
Moja koža je bila navlazena, celo licka so se mi kar malo dvignila. Bojazni za kaksen izbruh mozoljev ni, saj je maska "v izi" in precej nežna. Po sami maski sem na obraz nanesla se kremo, ki se je precej hitreje vpila in občutno manj sem je potrebovala.
O nekem dolgoročnem učinku sicer težko govorim, vendar mislim, da potrebujem novo zalogo. Definitivno najboljša maska do sedaj, pa sem jih sprobala že kar nekaj. 
Skratka, priporočam! Artistry hitro novo pošiljko prosim!!!

Avtorica: Kristina


****
Ker sem bila v bolnici zaradi operacije slepiča, sem šele ta dopoldan lahko preizusila masko.

Občutek je bil primeren, koža po maski nežna, gladka in sijoča. Še celo manj rdečice je. Tako, da sem res zadovoljna.

Avtorica: Alenka Kovač


Mojo oceno si lahko preberete tukaj: Artistry Hydra-V Face Mask.

Hvala za pozornost!

2 komentarja

  1. super ideja s temi ocenami bralk oz. dobitnic mask. pa vidim da so punce kr zares zagrabile in odlično opisale vsaka po svoje. superca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so se zelo potrudile, pa fajn je slišati še drugo mnenje. :)

      Izbriši