Dnevnik nosečke Taye: 20. teden


Obseg trebuha: 100,5 cm

Kako se počutiš? Ta teden je bilo počutje bolj tako-tako. Poleg tega, da sem bila ves vikend zelo napihnjena, so se spet pojavljali glavoboli. Obstaja možnost, da premalo pijem in je to posledica dehidracije. Čeprav se trudim spiti čim več vode, sem se odločila, da si bom odslej zapisovala, koliko vode spijem na dan, da bom imela boljši pregled nad tem.

Simptomi: Razen občasnih bolečin v križu in pogostega uriniranja nič novega. 

Nosečniška hrepenenja? Če prve tri mesece nisem mogla videti sladkega, sem sedaj postala obsedena s čokolado. Na tone bi je lahko pojedla.

Spanje: Nadaljuje se teden slabega spanja. Kje so časi, ko sem prespala celo noč brez zbujanja?

Kaj je bilo najtežje? Za ta teden sem prav presrečna, da je mimo. Mamo je v petek grozno usekalo v križu in se je komaj gibala, kar pomeni, da je v soboto priprava velikonočnih jedi za žegen padla name. To pa je pomenilo delo od jutra do večera. Vmes nisem imela niti minute časa za počitek (ki si jo sedaj kot nosečka podnevi rada ukradem), tako da sem zvečer utrujena kar padla v posteljo. Naslednji dan, ko bi lahko počivala, pa je bil seveda dan za obiske. Ne vem, zakaj, ampak obiski in sedenje me vedno bolj utrudijo, kot če bi bila ves dan v gibanju. 

Kateri dogodek si boš najbolj zapomnila? V družini smo končno dobili prvega fantka. Bratrančeva žena je v soboto povila pravega korenjaka in tako je stric po petih puncah končno postal dedek (pri nas se hecamo, da če se rodi punca, dedek ni dedek, ampak babica :P).

Ni komentarjev

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.