Inovacija za nego kože Artistry Hydra-V™

Odkar so mi na konferenci izmerili zelo nizko vlažnost kože, se še bolj kot prej posvečam iskanju novih vlažilnih izdelkov, ki bi mojo suho in dehidrirano kožo navlažili in nahranili. Pred kratkim je na moj elektronski naslov prispela vest novi kolekciji za intenzivno hidratacijo kože ARTISTRY HYDRA-VTM, za katerpsem postala takoj zainteresirana. Ne samo, da izdelki obljubljajo hidratacijo kože, tudi sama embalaža je prekrasna. Saj verjetno mi ni treba spet omenjati, da je modra ena mojih najljubših barv. Čez kak mesec ali mesec in pol boste lahko prebirale moje mnenje o izdelkih, do tedaj pa vas puščam z nekaterimi informacijami o kolekciji, ki bi vas utegnile zanimati. 


Voda je ključnega pomena za zdravje telesa. Koža – naš največji organ – prav zato potrebuje bogato, uravnoteženo hidratacijo, da bi bila sijoča, zdrava in odporna na okolje ter vsakodnevne stresne situacije, ki povzročajo njeno dehidracijo. Ne glede na tip kože ali letni čas je hidratacija izredno pomembna. Raziskave kažejo, da na milijone ljudi po svetu trpi za dehidracijo kože, ki se začne že pri zgodnjih dvajsetih.

Prežeta z vodo, navdahnjena z odkritjem
Kolekcija ARTISTRY HYDRA-V™ deluje v zaščitem sloju kože in mu z uporabo lastnega HYDRA kompleksa, ki vključuje redke in dragocene sestavine, pomaga zadržati vodo. Za sestavine velja, da:
  • Osvežujejo: Čista voda iz norveških fjordov omogoča hidratacijo globoko v površju kožnih celic.
  • Obnavljajo: Minerali himalajske rdeče kamene soli, bogate s hranili, obnavljajo kožo in pomagajo izboljšati prenos, shranjevanje in zadrževanje vode.
  • Poživljajo: Hranilni ekstrakt havajskih acai jagod zaklene vodo za dolgotrajno.
Pomembno je opozoriti na razlikovanje med suho kožo – ki se pojavi zaradi vzrokov, kot so genetika, kronične bolezni, staranje in ostale okoliščine – in dehidrirano kožo, ki je stanje, do katerega pride, ko najglobje plasti kože ne dobijo dovolj vode. Obe vrsti potrebujeta globoko hidratacijo, ki jo zagotavlja kolekcija ARTISTRY HYDRA-V™.

Kolekcijo je navdahnilo z Nobelovo nagrado okronano odkritje koži lastnih akvaporinov, ki regulirajo pretok vode. Akvapori so kanali v kožnih celicah, ki tvorijo koži lasten namakalni sistem in tako privedejo vodo skozi celične membrane, pri tem pa nadzorujejo vsebnost vode ter pomagajo dostavljati hranila in jih shranjevati. Njihovo odkritje je ARTISTRY™ znanstvenike navdahnilo k razvoju HYDRA kompleks tehnologije. Ta razkriva skrivnosti uravnotežene hidratacije, ki jo ekskluzivno najdemo v osrednjem izdelku kolekcije, ARTISTRY HYDRA-V™ hranilnem koncentriranem serumu.

Enostaven režim in neverjetni rezultati

Kolekcijo ARTISTRY HYDRA-V™ sestavlja sedem izdelkov z namenom osvežitve, obnove in poživitve kože. Koža je vitalnejša ter daje občutek gladkosti, mehkobe in elastičnosti – v samo treh korakih.

1. korak: priprava
- Osvežujoče peneče čistilno sredstvo
- Osvežujoč tonik
2. korak: obogatitev
- Hranilni koncentrirani serum
3. korak: hidratacija
* Obraz
- Osvežujoč gel (za mastno do mešano kožo)
- Hranilna gel-krema (za vse tipe kože)
- Obnovitvena vlažilna krema (za normalno do suho kožo)
* Oči
- Osvežujoča gel-krema za predel okrog oči


S pomočjo treh sistemov ARTISTRY HYDRA-V™, oblikovanih za tip kože sleherne uporabnice, bo vaša koža deležna globoke hidratacije. Vsakega od sistemov sestavlja hranilni koncentrirani serum, osvežujoča gel-krema za predel okrog oči in hidratacija, ki je primerna za vsakega od različnih tipov kože.
Kako vam je všeč ta kolekcija? Hvala za pozornost!