Amazing Sweet Creamy Summer (Omamno dišeče kremno poletje)

Medtem ko veliko blogerk objavlja objave, ki jih je navdihnila jesen, sama še vedno ostajam pri bolj poletno obarvanih temah in danes bom pisala o eni poletni novosti, ki je bila lansirana pred nekaj meseci. Govorim o Afroditinih omamno dišečih kremnih gelih za tuširanje, ki vsebujejo kakavove delce in so prava izbira za vsako ljubiteljico dišečih izdelkov. Ko sem slišala, da bodo pri Afroditi izdali te gele za tuširanje, sem pričakovala večji bum, vendar je letošnje poletje vso slavo pobrala marmelada, ker pa sem sama mnenja, da so zvezde letošnjega poletja ravno ti geli, si zaslužijo svojo objavo na mojem blogu.


V kolekciji boste našli vonje Raspberry Cream, Orange Cream, Pistachio Cream in Vanilla Cream, ki prihajajo v klasičnem ovalnem plastičnem Afroditinem pakiranju gelov za tuširanje, ki je meni osebno zelo všečno in vsebuje 250 ml. Vsako pakiranje krasi barvita nalepka s prekrasnim dizajnom, ki dela te gele še bolj posebne. Geli so  gostejše kremne teksture in že manjša količina je dovolj za celo telo, saj se lepo spenijo. O vonjih niti ne bom razpravljala, saj so božanski in se na telesu obdržijo še dolgo po tuširanju, da ne govorim o tem, kako krasno diši po tuširanju kopalnica. Sicer ne morem trditi, da so zelo negovalni, so pa nežni, ne izsušujejo kože in jo naredijo mehko. Meni osebno je najljubši vonj Raspberry Cream, ki je z vonjem maline popoln za poletje, vem pa, da ga bom uporabljala tudi pozimi, saj takrat obožujem gele s sadnimi vonji, ker mi pričarajo spomin na sonce in poletje. Zelo všečen mi je tudi Orange Cream, ki je obogaten s kakavovim maslom in eteričnim vonjem pomaranče. Ta gel mi nekako pričara zimsko vzdušje ob toplem kaminu (ali štedilniku) s kapučinom v roki, tako da verjamem, da bo popoln za tisti čas. Vonja Pistachio Cream in Vanilla Cream sta si na prvi voh precej podobna. Sicer je razlika med tuširanjem med njima precej opazna, vendar po tuširanju spet pustita precej podoben vonj na koži. Prvi je obogaten z dragocenim oljnim kompleksom oreščkov, drugi pa nas ponese v svet dišav burbonske vanilije in je tudi moj drugi najljubši vonj, saj obožujem vse, kar diši po vaniliji.


Afroditini geli za tuširanje ne vsebujejo parabenov, parafinov in silikonov ter imajo koži prijazen PH. Popoln seznam sestavin si lahko ogledate na Afroditini spletni strani. Cena enega gela je 2,10 €, na voljo pa so v DM-u, Müllerju, drogeriji Tuš in marsikateri drugi bolje založeni trgovini, ki prodaja Afrodito. Kaj naj rečem za zaključek, kot to, da se je Afrodita spet odlično odrezala pri oblikovanju teh izdelkov. Zadnje čase vedno pogosteje posegam po njihovih izdelkih, saj so se izkazali kot odlični glede na razmerje med kvaliteto in ceno – izredno kvalitetni izdelki slovenskega podjetja, cenovno dostopni vsakemu žepu. Zagotovo priporočam.

Nagradna igra
Za vas pa imam še eno presenečenje. Odločila sem se, da dvema izmed vas podarim meni najljubši vonj Raspberry Cream, in sicer imate dve možnosti za sodelovanje v nagradni igri:
- kot spremljevalka preko Bloglovina (klik) ali GFC-ja
ali
- kot spremljevalka preko Facebooka (click)

Za sodelovanje komentirajte na blogu pod to objavo ali na moji Facebook strani pod objavo o Afroditinih gelih, in sicer dokončajte stavek »Ta izdelek si želim, ker …«. Na blogu bodo upoštevani samo podpisani komentarji.


Nagrajenki bosta dve, eno bom izbrala med komentarji na blogu, eno pa med komentarji na Facebook strani glede na to, kateri komentar me bo najbolj prepričal. Nagrajenki bosta objavljeni tako v tej objavi kot na Facebooku. Ko bosta razglašeni, bosta imeli 3 dni časa, da se javita na moj elektronski naslov ali v ZS na FB z vsemi podatki, ki jih potrebujem, da lahko odpošljem nagrado. Nagradna igra je odprta samo za Slovenijo, zaključi pa se 1. 9. 2015 ob polnoči. Vso srečo vsem!

EDIT: Nagradna igra je zaključena. Afroditine gele za tuširanje prejmeta Tara Hočevar in Maja Remec, ki sta me s svojima komentarjema navdušili. Čestitke. :)


English: 
While many bloggers already write fall inspired posts, I still have few more summery posts to share with you. Today I want to talk about the most amazing Afrodita shower gels ever. I personally I’m a huge fan of their shower gels and when they launched new four creamy shower gels, I had to pick all of them, because the scents were just amazing. I have to admit I expected bigger boom connected with these gels, but in Slovenia Afrodita’s Marmelada was the one that stole all the fame. But for me the stars of the summer are these amazingly smelling shower gels, so I have to devote them few words on my blog. 

There are four scents Afrodita released: Orange Cream, Raspberry Cream, Pistachio Cream and Vanilla Cream. All of these come in Afrodita’s standard shower gel packaging, each with a cute colourful design on the bottle I’m a huge fan of. The creamy texture is really amazing and shower gels foam nicely. Each shower gel is in the same shade as label. All shower gels have strong and fresh scent which I really adore. My favourite is Raspberry Cream which is the most summerish scent. I know I’ll use it during winter too, because I adore fruity scents in colder days. They remind me on summer, sun and fresh fruits. I also really love Orange Cream that smells sweet as orange and reminds me a lot on winter time. I actually have the image of myself in front of the fireplace with hot cocoa or cappuccino in my hand, when I’m showering with this scent. Pistachio Cream and Vanilla Cream smell very close if you smell them in the bottle. During the showering the difference is more noticeable, but after the showering they leave very similar scent on the skin. First one is enriched with a precious nut oil complex, while the second one takes us to the fragrant world of bourbon vanilla. Vanilla Cream is my second favourite scent, while I don’t think I’ll be repurchasing Pistachio Cream again. All gels are enriched with gentle particles of cocoa. I can’t say these are very nourishing, but they are gentle to the skin, don’t dry it and make it soft. The shower experience is really something special with these gels.

They don’t contain paraben, paraffin and silicone, and have skin-friendly PH. 250 ml costs 2,10 € in our stores, which is really a low price for such amazing products. Afrodita is Slovenian brand and last year it ended up in my top 3 favourite brands that I started to use more often in 2014. Their products really have the best relation between price and quality – for a low price you get amazingly quality products. I definitely recommend checking this brand.


Have you tried these shower gels? What do you think about them? Thank you for reading!

19 komentarjev

 1. Meni vsi zelo čudovito dišijo, razen raspberry cream. Imam nek odpor proti takim vonjem, odkar ne jem več jogurta xD Sem že skoraj porabila pomarančo in komaj čakam da vidim kako pistacija diši pod tušem :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kako smo si različne. :) Pomaranča je super, pistacija pa mi je najmanj ljuba.

   Izbriši
 2. Mene je pa Orange cream najmanj pritegnil kar se vonja tiče in sem zato kupila samo ostale tri :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. In kateri te je najbolj navdušil? :)

   Izbriši
 3. Ta izdelek si želim, ker sem v dm-u stala sigurno ene pol ure in vonjala te gele. Ker se nisem mogla odločit katerega bi vzela sem na koncu odšla iz drogerije praznih rok. Moja logika pač. :) Tanja Kanc

  OdgovoriIzbriši
 4. Ta izdelek si želim, ker nimam še nobenega afroditinega izdelka in me prav zanima kako bi se tale gel obnesel na moji koži;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Odgovori
  1. Odlični so, Afrodita ve, kako se streže stvarem. :)

   Izbriši
 6. Pistacija:)..fotke pa tako lepe, da dejansko si res želim, da bi bli za pojest:). hihihi. Afrodita mi je tolko let že v krvi in vedno boljša je in mislim, da bodo še boljši in še bolj prodrli na tuje trge in to me izjemno veseli*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joj, hvala. *blushing* :)
   Ja, se čisto strinjam, vedno boljše izdelke imajo. :)

   Izbriši
 7. Ta izdelek si želim, ker po Afroditinih gelih čudovito dišim! Medtem, ko tvoj blog prebiram, se že spet nerviram, ker se v moji košarice svežine, še ni znašel Afroditin gel z vonjem maline!

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovite slike! :) Sem pa srečna, da imam vsaj pistacijo, vanilija mi tudi diši, ampak jih nameravam toliko sprobati, da ne gre vse na 1x :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. :) Ja, moja kolekcija gelov za tuširanje je tudi visoka, pa nič za to, že pridejo ostali na vrsto. :)

   Izbriši
 9. Tile so trenutno moji najnajnaj ;) Imam vse, razen pistacije. Malina je tudi meni najbolj všeč,vem pa, da mibodo še 100x bolj všeč pozimi - sem verjetno edina, ki se ji to zdijo bolj zimski vonji =P
  Xoxo, Nyx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogoče, meni je pa malina čisto poletni vonj. :)

   Izbriši
 10. Ta izdelek si želim..ker trenutno samo še od malinc živim, ker ga vonjam čez ekran in ker malincamorabit čisto za vsakdan:):):)hihihi

  OdgovoriIzbriši
 11. Ta izdelek si želim,
  saj od kar vem zase,
  močne težave z občutljivo
  in suho kožo imam,
  zato bi mi tale zgornje predstavljeni
  dišeč cukerček Raspberry Cream
  prišel zelo močno prav,
  saj bliža se moj posebni dan,
  ko vsaka ženska rada zasijala
  z zdravo in negovano kožo bi cel dan.

  Moja namreč suha ter občutljiva je zelo,
  v teh pasje vročih dneh
  pa še srbi me neznosno,
  kemijo pa prenese slabo,
  zato zelo rada stestirala bi ga
  in vam poročala,
  kako z njim se bom zaštekala. :)

  OdgovoriIzbriši