Review: Paula's Choice Softening Cream Cleanser (Blogerka za en dan)

Danes objavljamo drugo oceno iz nagradne igre Blogerka za en dan, in sicer je Tanja za vas pripravila oceno Paula's Choice cleanserja. Vse, ki boste komentirale to objavo, pa boste sodelovale tudi za 3 luštne nagrade. 

Lepo pozdravljene drage dame. Moje ime je Tanja, in že več let se navdušujem nad modo, lepotnimi blogi, in vsem kar spada zraven. To je moj prvi post tako, da upam, da se med branjem ne boste preveč dolgočasile. 
Naj vam najprej opišem svojo kožo. Že od kar pomnim je bila moja koža zelo občutljiva, suha, imela pa sem tudi težave z rdečico katera me spremlja še danes. Vedno sem imela težave pri kupovanju čistilnih gelov, ker mi tudi tisti primerni za še tako suho in občutljivo kožo niso ustrezali. Tiste, ki se borite s suho kožo boste vedele o čem govorim.  
Predstaviti vam želim Skin recovery softening cream cleanser za normalno, suho in zelo suho kožo od znamke Paula's choice. 


Kaj pravijo pri Paula's choice o svojih izdelkih:
Paula's Choice izdelki se uspešno spopadajo z večino situacij, v katerih se najpogosteje znajde koža – z našimi izdelki se lahko učinkovito borite proti mozoljem in gubam, rozacei in občutljivi koži, poškodbam od sonca, suhi koži, mastni koži in ogrcem. Verjamemo, da boste z našimi izdelki 100% uspešno negovali svojo kožo ne glede na njen tip ali težavo, ki vas muči. Izdelki so brez dodanih dišav in barvil, izdelki pa niso testirani na živalih.

S to znamko sem prišla v stik nekje pred tremi leti v Viki's place kamor sem odšla na urejanje obrvi. Naletela sem na čudovito gospodično, ki mi je predlagala to čistilo.
Embalaža vsebuje 237 ml produkta stane pa malo čez 23€. Vem, da to ni ravno poceni, ampak je vredno vsakega centa. Tole je že moja druga embalaža, ki sem jo kupila lani konec poletja, in do sedaj sem porabila približno polovico. Ker je dokaj kremasto zadošča že zelo majhna količina. Predvidevam, da mi bo zadoščala še za pol leta.
Na embalaži piše, da je to lahko kremasto čistilo, ki temeljito očisti nečistoče in ličila. Lahko se ga uporablja tudi okoli oči. 100% brez dišav in barvil.
Uporaba: z nežnimi krožnimi gibi porazdelite čistilo po koži in jo narahlo zmasirajte. Po uporabi čistilo dobro sperite z mlačno vodo.
Čistilo je na otip svilnato in dokaj gosto. Vonj je zelo nežen, skoraj se ga ne vonja, zato ga je zelo težko opisati. 


V dnevih, ko sem naličena najprej uporabim micelarno vodico ali pa čistilno mleko, potem pa še tole čistilo, saj ne vem kako  bi se obnesel pri odstranjevanju ličil, ker je res zelo nežen. V dnevih, ko sem brez ličil pa uporabim samo čistilno mleko, ker mi je to čisto dovolj. Občutek po uporabi je res enkraten, saj ni tistega znanega občutka zategovanja kože. Koža je tako pripravljena na uporabo seruma in nočne kreme.
Doziranje je enostavno, saj ima na vrhu pokrovček, ki se ga na eni strani potisne navzdol. Na nasprotni strani pa se pojavi majhna luknjica preko katere se dozira čistilo. Pri polni embalaži se mi je občasno zgodilo, da sem iztisnila preveč produkta. Ko pa ga začne zmanjkovati lahko embalažo enostavno postavimo na polico obrnjeno na glavo saj je pokrovček raven. 


Moje mnenje: Za tiste s suho in občutljivo kožo je produkt je zagotovo vreden svojega denarja. Naj še tako razmišljam o izdelku ne znam povedati nič slabega, ker je zame res idealen. Seveda se ne bi branila, če bi bil cenovno bolj dostopen, ampak vsega pač ne moremo imeti.
To bi bilo z moje strani vse. Upam, da nisem česa pozabila omeniti. Se že veselim vaših mnenj o objavi. Jaz sem se med pisanjem res zabavala, ampak šele sedaj vidim koliko časa se dejansko porabi za pisanje in fotkanje, čeprav se na koncu uporabi samo eno ali dve sliki. Vsem blogarkam pa lahko samo rečem kapo dol. Super ste. :)